merve__12 Nasılsınız nasıl gidiyor ? Kaç kilo aldınız 😅 Biz bugün 26 + 3 olduk karnım eskisine göre çok çıkmış gibi hissediyorum yemek yedikten sonra hemen şişiyor ve sertleşiyor üçüncü trimesterde biz neler bekliyor bakalım
Deletedmom_8793 merve__12 26+6 dışardan hareket fark ediliyor 🫠 belim çok ağrıyor sürekli kendini kasıyor üstüne çok kötüyüm 3 gündür kafamı kaldıramıyorum hastalıktan kilo olarak da 9 kilo almışım 🥴
esraezerr merve__12 27 haftalık olduk bugünnn 🥹 2 kg aldım sadece ağrım falan da yok denecek kadar az çok şükür bebişkom da iyi ama mide yanmasıyla mücadele ediyorum 😂 Geceleri özellikle kusmadan midem asla rahatlamıyor ilk zamanlar ilaçlar bazı yiyecekler iyi gelirdi ama yok şu an hiçbir şey iyi gelmiyor son ayları nasıl geçireceğim bilmiyorum 🥲
Ceylnnn merve__12 3.trimester gümbür gümbür geldi bize 😅 yarın 28 haftalık oluyor şimdiden kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum göbeğim bayağı büyüdü ve kaşınmaya başladı umarım çatlamaz sabah uyandığımda ellerim ayaklarım şiş oluyor ve midem çok yanmaya başladı hamile olduğumu bu hafta gerçekten hissettim şimdiye kadar çok rahat geçmişti 🥹
egehaninannesi_ Yarın 26 haftalık oluyoruz bizde 7 kilo aldım 😵💫 benimde yemekten sonra karnım şişiyor normalde çok karnım yok gibi aslında bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah önemli olan o 🙏☺️
merveylmzmerve 26.hafta 10 kilo aldım dün de gebelik şekerim olduğunu öğrendim yani 10 kilo almam hayra alamet değilmiş