uyanikgizem_ Selamlar, doktor konusunda kararsızım. Pendik Medipol hastanesi Aytakin hoca mı Pendik Yüzyıl Hastanesi Esra Günay hocayı mı önerirsiniz :)
Bebek10 uyanikgizem_ canım aytakin hocaya gitme şansın varsa karşılaştırılamaz bile yüzyıl Esra hanımla. Net %100000 aytakin. Keşke benimde bütçem olsa bende ona gitsem ❤️
uyanikgizem_ Maalesef henüz doğum için fiyat almadım. Yüzyıl ile Medipol hastanesisi arasın da kararsızım.
Maeshatr Aloska güncel doğum ücretlerini biliyor musunuz hastanenin ve doktoru çağırma ücretini bende Aytakin hocamın takibindeyim
uyanikgizem_ Çok teşekkürler :) aslında en merak ettiğim doğuma kesin olarak geliyor mu bugün kendisine muayene oldum çok detaylı ve güzel açıklayıcı bilgiler verdi.
Aloska uyanikgizem_ mesai saatlerindeyse geliyor mesai saati dışındaysa eğer ücretli olarak çağırabiliyorsun balım
Aslyllmmaazz semaemrah merhaba orada doğum yaptiniz mi hastane bana biraz eski ve yoğun geldi de bir problem oldu mu
Aslyllmmaazz uyanikgizem_ esra günay a basladik ilk muayenemdi o sebeple bende deneyerek tecrube edecegim arkadas tavsiyesi ile basladim