myangelson GirlandBoy_Mom kız doğa kullanıcı adını bulamadım 😂😂 @[silindi] @Baklavaseverim @ErsBegAs @Gokturkmom_ @Anneoluyorumm00 @kimchikimdi @ppmerlina @Yazmelegi_ @MadameTussauds @kurkmantosuzmadonna @LadyX Bir de şuraya tanımadığım ama yorumları dikkatimi çeken güzel yorumlar yapan birilerini yerlestireyim 😄😄@Dinolisoo @adatuna Unuttuklarim illaki oldu onlar kendini bilir saygılarımı sunarım 😄😄
ErsBegAs GirlandBoy_Mom haydi sayıyorum 😍 @[silindi] @Meltemanneolsun @bebeklerim__ @busra34__ @GirlandBoy_Mom @aybalasmom @myangelson @penbe_karisi @kurkmantosuzmadonna @deletedmom43191 @kimchikimdi @Blueeberryy @LadyX @ikiprensesannesi__ @MadameTussauds @dilaradoyan @QueenBahar_ @Baklavaseverim @Gokturkmom_ @Dinolisoo @asil15 @osimdiannee @sevimlipandahii @Yazmelegi_ Phew!! Tüm forumu etiketleyecektim az kaldı ne güzel bir aile olmuşuz biz ya
deletedmom43191 ErsBegAs teşekkür ederim bebeğim ay bu arada bebegin nasil oldu canim duzelmistir insallah
myangelson ErsBegAs bende özledim yav artık evime döndüm de görkem beyle ugrasmaktan giremiyorum pek bu sefer de 😂😂
myangelson ErsBegAs 10 ay 8 gunluk oldu teyzesi kocaman oldu benim oğluşum 🙈 ama öyle bir yaramaz ki görsen 😄😄 spora başlayıp biraz kilo vereyim göbeği eriteyim diyordum gerek kalmayacak herhalde 😂😂
ErsBegAs myangelson ay ben de diyordum o zaman şu anlarımın tadını çıkarayımm 🥹 emekliyor mu ne yapıyor
myangelson ErsBegAs emekliyor bulduğu her yere tutunup kalkıyor elleri bırakıp hop yere 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kafayı kaç kere vurduk sayamiyorum ben yetisene kadar düşüyor 🤦🏻♀️ afedersin tuvalete bile gidemiyorum mama sandalyesine koyup kapının önüne getiriyorum 😂😂