GirlandBoy_Mom @Deleted33000 @Melissayda @ErsBegAs @Meriveannesi @[silindi] @bebeklerim__ @ikiprensesannesi___ @Herseydenbiktim @Gokturkmom_ @deletedmom43191 @Baklavaseverim benim en’ler listem böyle ya sizlerin 🥰💖
deletedmom43191 GirlandBoy_Mom @Deleted33000 @eslem2121 @Herseydenbiktim @penbe_karisi @ikiprensesannesi___ @Alya05 @Gokturkmom_ 😍😍😍 @GirlandBoy_Mom
aselinannesi38_ GirlandBoy_Mom @penbe_karisi @sevimlipandahii @Aaayseeert @ikiprensesannesi___ @Herseydenbiktim @Kartanesi @deletedmom43191 ❤️❤️Ay daha unuttuklarim da varrr
Herseydenbiktim GirlandBoy_Mom Askim benim enlerim çok ya valla etiket atıyorum unuttuğum varsa çok çok özür şimdiden @ppmerlina @gulcicegim @osimdiannee @asil15 @deletedmom43191 @kurkmantosuzmadonna @Blueeberryy @eslem2121 @hd_d @GirlandBoy_Mom @MadameTussauds @busra34__ @b0 askim çıkmadın ya bulamadım seni @Gokturkmom_ @[silindi] @penbe_karisi @aybalasmom @kubos_ @QueenBahar_ @tahamommy @bebeklerim__ @Baklavaseverim @sevimlipandahii @hd_d @Alya05 @ErsBegAs @ikiprensesannesi___ @aselinannesi38_ @Cimcime30 @LadyX Kizlarrr unuttuğum varsa kusura bakmasın aklımda isimler var ama ya bulamadım yada aklıma gelmedi🥹 Herkes olmazsa olmazzzz🎉🎉
Herseydenbiktim Herseydenbiktim Kizzz bu neeeee cowkdlamclqjf herhalde aklımda olan isimleri de alsam formu topluyormusum😂😂