akbltsvda Kızlarr 5 yaşında oğlum var ve ben yilbasi gecesi tekrar hamile olduğumu öğrendimm. Sifir duygu bu normal birsy mi yaaa😅🥲
ebrudefnee akbltsvda istemiyordunuz sanırım ama ne güzel ilk çocuğunuzda büyükmüş yeni olduğu için bu duygular normal ama hamilelik ilerledikçe düşüncelerinizde değişir
melisaacelya akbltsvda benim de kızım 3 yaşına giriyor ben de planlı hamile kaldım ama içim bi garipti şimdi 3 aylık olmak üzereyim içimdeki heyecan yeni yeni yeşeriyor birde hormonlar değişiyor birsürü duygular yaşanıyor zamanla geçer hayırlı olsun 🥰
1ogrencianne akbltsvda hayırlı olsun. Benim de 6 yaşında oğlum var. Biz de istiyorduk sonra oldu. İlk günler ben de senin gibiydim sanki plânlı değil gibi kafam karışıktı. Sürekli bunalıyordum. Şimdi 15+3 olduk bile. Hepsi zamanla geçiyor bu duyguların 😊
SeydaHsn akbltsvda 2. Çocuk rahatlığı diye bişe var bnce🤣 benmde oğlum 5 yaşında şimdi 2. Ye hamileyim 6+1 ama daha hiç hastaneye bile gitmedim 8. Haftada flan giderim diyorum kalp atışını duymaya 🤣
akbltsvda SeydaHsn hahah bende daha gitmedim. Bi kan verdim netlessin diye saglik ocagindan o kadar😅😅inslh giderim bir gün
kizinaasikanne akbltsvda benimde ikinci gebeliğim bende öğrendiğimde sevinememiştim benimki de planlıydı 🙈 şu an 29 haftalık hamileyim ve benimsedim 🥰 yani zamanla jeton düşüyor 😂
annekiz6141 akbltsvda normal benımde 3 yasında kızım var 13+6 haftaligiz ilk zamanlar da bende alışamamıstım planlı degıldı çünki esımde bende soka girmiştik 😄😄😄
akbltsvda 1ogrencianne ewt. Aslinda annem kanser hastasi ve zor bir süreç geciriyoruzz. Belkide bu yüzdendir pek sevinememem🥺