Selam kızlar
Dün gündüzden çok iyidim , bebeğimin hareketleri de azdı ama normaldi çünkü hareket halindeydim. Akşam yemek yedim grip gibi bir halim vardı boğazım acımaya başladı ayaklarım çok ağrıyordu , erkenden yattım 8 gibi am bu arada bebek hareketleri hiç olmadığını farkettim. 2 saat daha bekledim çikolata yedim sağa sola yattım yok. Doktorum ia sordum bu arada saat 22:00 olmuştu nts çekilsin hemen dedi , ağlaya ağlaya hastaneye gittim ama giderken aklım çıktı korkudan panik atak geçirecektim hem hareket yok hem grip ağrılarım artmıştı hastane araba ile 11 dk o ara ömrümden ömür gitti, allahım kimseye o duyguyu yaşatmasın. Ebe hemen ilgilendi nts de 40 dk kaldım kalp atışı normal ve hareket etmeye başladı. Tam kalkacakken ebe tansiyonu ölçtü 14 çıktı. Protein kaçağından şüphelendiler bende çok ağlamıştım zaten başım da ağrıyordu öyle diyince hemen yatış verdiler , gece boyu 4 kez nts sıvı kaybım var diye 2 serum , yapılabilecek covid dahil bir sürü test yapıldı. Sabah erkenden doktorum geldi ultrasona girdim çok şükür iyiydi. Testler sonucu kolesterol çok yüksek çıktı zaten bu aralar yemeği abartmıştım. Neyse ki basit grip ile atlatacağım evde ateş ve tansiyon takibi yapıcam, alışveriş avm gitmeyi yasakladı, annem geldi bir süre sağlıklı düzenli yemekler yiyicem. Çok kötü bir gün geçirdim çok dikkat edin kendinize kimse yaşamasın bu durumu 😕