suragungor Alya05 Ben boyle kucuk bir lamba kitap ve uzerine oda kokusu koydum kitap seklinde kutuda cok guzel olur benim kutularin ici ilac dolu oldugu icin biraz tehlikeli oluyor cocuk icin o yuzden kullanmadim 😂
Alya05 Alya05 bunalrı istedim de ama biliyorum çok minik gelirler dedim oraya olmazsada başka yere kullanırım
Herseydenbiktim Alya05 Askim bide bu kitaplık gibi dekorluk şeyler var ya güzel gidebilir yada şamdan, mumlar, ayaklı cam sunumluk aklıma başka bisi gelmedi🥹
Alya05 aboutbehis bilmem olur mu :) Aslında bu dekoratif kitaplardan almam lazım benceee 🤣 bitane vanilya kokulu mum ve bi güzle vazoda güzl çiçekler tammdır 😁🤣🤣
sadece1selda @Alya05 benim var ama kare sehpam kitap kutular üzerine mum ve çubuklu oda kokusu koydum sana da fikir olabilir lcw nin aynı seri koku ve mumunu aldım
Herseydenbiktim suragungor Bu gerçek bir salon muu, çok hoşş aynı pinterest gibi🥹 Güle güle otur hayatimm
suragungor Oda kokusu mum vazoda yapabilirsiniz bu sekilde vazonun icinede cicekler mis gibi olur renk katar
Alya05 deletedmom43191 evet yaptım bi delilik 🥰🤣🤣🤣 orta sehpaya olmazsa başka yerde kullanırım die düşündüm