Busrademiir 34+3 haftalık hamileyim, grip oldum ve sadece ateşim vardı ayrıca mide bulantısı yaşadım gribimin ilk günüydü dün ailemde hastaneye gittik birlikte eşim falan, ilk acilden girdim tansiyon ölçüldü sonra acile gidip kan ve idrar verdim, serum verildi serum takıldı. Acil de ki doktor kadın doğuma gözükmek ister mısın dedi bende kabul ettim bi bakayım diye her ihtimale karşı yönlerdirme yapıyorlar kadın doğum yönüne gittim ve doktor yerinde yoktu doktor geldi şekil aynen şu Ben acilden gelenleri kabul etmeyin demedim mi dedi, asistan da acile söylemek lazım dedi içeri geçtim ben 48 kilo ile hamile kalmış bir insanım ve sadece 14 kilo aldım ve düzenli yürüyüş yapıyorum sırf normal doğum için, ağrılarım için düzene girsin diye ve bu kiloyu koruyorum yoksa isterse bebeğim için 30 40 kilo alayım umrumda değil, bana 34 haftam bitmiş çatı muayanesi yapmak istediğini söyledi bende kabul etmedim çünkü kendi doktorum 37 hafta da yapacaktı çatı muayanesi doğumu tetikliyor kabul etmediğim için bana imza attırdı bana dedi ki bebeğim Ölürse ki bu laftan nefret ediyorum sorumluluk bana aittir gibisinden ve sadece kontrol amaçlı bakılacaktı bana kanaman var mı dedi hayır dedim ağrın var mı dedi hayır dedim sancın var mı hayır dedim ve düzgün bir şekilde sadece kontrol amaçlı bebeğimin kalp atışlarına bakılması gerektiğini söyledim çünkü doğurmaya gitmedim oraya beni azarladı sonra ben ultrason ile bakin dedim ve baktı cihazı benden ters çevirdi bana bebeğin sağlıklı mi biliyor musun dedi bende evet biliyorum sonuçta benim evlâdım o dedim bir sıkıntısı yok tüm testleri tamam dedim haftasına göre uyumlu mu dedi bende evet dedim sonra bana karin çevresi küçük dedi bende öyle bir sıkıntısı yok dedim çünkü kendi doktorum yeni muayane etmişti karin çevresi dediği kilosu ve kilosu kaç diyorum bana 2000 gibi gözüküyor ama çok net değil dedi bende cihazdan ölçüm yapıyorsunuz orada çıkar kilosu dedim bilmiyorum diyip içeriye geçip bana ultrason kağıdını vermedi vermeyi bırakın sedyeden düşüyordum çok yüksekti ayağa 10 dakika kalkmaya çalıştım neredeyse zorla kalktım ve peçete sordum jeli silmek için ameliyat önlüğü vardı yeşil önüme verdiği onunla sileceksin başka neyle sileceksin dedi cevap vermedim sonra bana gelip kan eksikliğin var dedi evet biliyorum ve ilaç kullanıyorum gebelerde görülecek bir durum dedim ki kan ilacı şurup kullanıyorum gün de 2 tane sabah aksam ayrıca şuan tam tamına 6 tane kutu bitirdim ve içinde 120 tane var toplam şuan elimde kalan 10 tane sonra beni nst bağlamak istedi ve bende dışarı çıktım oradan bu anlattığım aklımda kalanlar, evet bazı tektikleri yapmaları lazım ama hayvan gibi davranmaları en kötüsü, çıktığım da ellerim titriyordu sırf o doktora aksi bir şey söylememek için uykusundan uyanıp geldi diye bu kadar gergin olması bana bebeğim iyiyken sırf sınır olduğu için böyle davranması çok kötü bir şeydi dışarı çıkıp ağladım gece boyunca uyuyamadım kendimi sorguladım bugün kendi doktoruma gideceğim. Özel de olsa o kadar para da veriyoruz ama iyi ki veriyoruz çünkü icim rahat evime dönüyorum bebeğimin hee gittiğim de tüm organlarını, hareketlerini görüyorum, aklınıza gelecek her şeyi görüp çok şükür diyorum. Bunu sizinle paylaşmak istedim lütfen sizde bilinçli olun..
Berennn Busrademiir bence her devlet hastanesi bir değil bende normalde özele gidiyorum ama şu an il dışındayım mecbur devlete gittim ben biraz gergin olmama rağmen cok iyiydi doktor beni sakinleştirdi ve gayet iyi davrandı şansına öyle denk gelmiş diye düşünüyorum
Selimunl Busrademiir 184 ü arayıp şikayet edebilirsiniz her türlü hakklarınız var sizin şayet ben çok şikayetlerde bulundum hatta bir doktoru işinden ettirme durumuna getirdim zorla çalışıyolar sanki kimseye böyle davranmaya hakları yok çok sinir bozucu bişey ya
Busrademiir Berennn Her devlet hastanesini kapsadığımı sanmıyorum hanımefendi farkında isen Göztepe hastanesi diye yazdım, ekstra olarak da özele gittiğimi ve gittiğim de ilgisinden bahsedip memnun kaldığımı en azından vicdan rahatlığı olduğunu dile getirdim..
Busrademiir Selimunl Aramayı bende düşünüyorum ama doktorun sadece ismini biliyorum soy ismini bilmiyorum acaba sorun olur mu