Esrakyatc Kızlar merhaba aranız da hamileyken cilt akımı yaptıram var mı ? Bi etkisi olur mu sizce Doğumdan önce yaptırayım diyorum
flybrs Esrakyatc bende kaçıncıya post açıyorum kimse yazmadı🙁 bende yaptırmak istiyorum buharla siyah noktalar temizleniyo sonra sıkılaştırıcı maske yapılıyormuş zararı olurmu bilmiyorum
Mucizeemm Esrakyatc malzeme içeriği önemlidir bence doğal olan olduğu sürece bir sorin olmaz gibi ama gene de araştırmak lazım canım
Zevalpezir Esrakyatc https://www.instagram.com/p/Bu28rbXhfB3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xmym6ez39dwb su posta bi göz atın isterseniz.
Esrakyatc Kullanılan malzemeye göreymüş canım. Doğal olması durumunda hiç bi sıkıntl yokmuş. Bende öyle duydum ve yaptırmak istiyorum 🙈
Zevalpezir Peki hiç sac boyataniniz oldu mu benim saçlarım acayip dökülüyor muhtemelen boyaya alıştırdığım için.
Zevalpezir Svnccnr benimde çok var maalesef ki. Yoksa göze almam. Doktora danıştınız mi? Boyatıp da olumsuz sonuç alan oldu mu acaba çok merak ediyorum.
Svnccnr Zevalpezir sormadım bunda çünkü 5.5 aylık hamileyim şuan ilk gebeliğim de de sorup boyamıştım şükür bişey olmadı. Bu demek olmuyor her ay boyıyacam. Çok moralim bozuluypdu gördükçe bende boyadım.
Zevalpezir flybrs Hadi ya peki teşekkür ediyorum. Hani bitkisel boyalar var ya belki bi ihtimal dedim ama☹️