Hashasim2020 Benimki biraz minyon gidiyor, 36da 2850ydi, 37 için pazartesi gidicem ama fikir olsun diye yazdım 3 olmuşsa çok sevinicem 🤓
Sevgidendi Hashasim2020 olmuştur canım, benimki de aynı doktor ne küçük ne de iri bir bebek dedi , çok şükür az kaldi 3 civarı doğar diye umut ediyorum :)
Alpker Benimki 2-3 hafta önden gidiyor 36+5te 4070gramdı şuan 37+2 yim pazartesi gün verecek 38. Haftada sezeryan olacağım
azlp Alpker önden gidiyor diye mi sezaryen benim de ilk gebeliğim 37+4 3400 kilosu doktor sezaryen mi normal mi doğurmak istiyorsun karar ver dedi kilosu fazla gibi bilemiyorum açıkçası aşırı korkuyorum da
Mom4158 Biz de 37+1 iz, 36 da gittiğimde 2750 idi doktor haftasıyla uyumlu dedi herhalde 3 e yaklaşır gibi geliyo hafta içi gidicem bi daha ben de
Gul_c_koyak Mom4158 bende 35 de gittim 2.300 gram dedi ama küçük Bi bebek dedi şuan 37 oldum hafta ici gidicem bakalim nediycek ama küçük diyince biraz korkmuştum acikcasi sizde minyom Bi bebek diyince yazmak istedim
Alpker azlp ikinci gebeliğim olduğu için sezeryan olacak ilk gebeliğimdede önden gidiyordu kilosu doktor böyle giderse mormal doğum yapamazsın demişti diyet yaptın birkaç hafta çocuğa kilo aldırabilecek şeylerden uzak durdum çatı muayenesine kadar çatı muayenesinde 3500 olsa bile doğuramazsın dedi doktor sonra bıraktım diyeti son kontrollerde 4 üstü gösteriyordu 3650 gram doğdu
Hashasim2020 azlp benim ilk bebeğim 4 buçuk kilo doğmuştu sezaryen ile o yğzden bu da zorunlu sezaryen olacak 39. Haftada alırız demişti doktorum
Hashasim2020 Iremsel_ benimki de minyon üzülmeyin sağlıklı olsunlar da kiloyu emerken de alırlar inşallah 😍
sari_papatyam azlp benim de iri bebiş şekerden, 36 da 3400dü, bakalım normal istiyorum ama nasıl olacak bilemiyorum
Serfiraz azlp benim 37+3 te 4 kilo görünüyordu. 37+6 da başka doktor 3600 ölçtü. 4 kilo söyleyen doktor sezeryen diyor. 3600 söyleyen normal diyor. Benim ilk cocugum da normal olduğu için normal istiyorum. İnşallah sağlıkla ve kolaylikla dogururuz.
PBC 37+0 da gittim 2750ydi karın çevresi biraz geri haftasına göre doktor normal dedi bu durumu yaşayan var mı?
Iremsel_ Hashasim2020 inşallah canım üzülmüyorum ya eşim de çok zayıf doğmuş 2 kilo 100 gram doğmuş eşim hemde 40 haftayı geçmiş ben 4.5 kilo doğmuşum eşime benziyor bi Fe kız minyon olur diye avutuyorum kendimi 😂