bsibel Selam anne adayları ocakta doğumum var riskli olduğu için özelde yapicam hg hospitalin doğum ücreti ne kadar bilen varmi nakitte indirim falan yapıyorlar mı aceba Bilgi verir misiniz?
ikincibebem bsibel öğrenebildinizmi doğum ücretini acaba.bende hg de Merva hanıma gidiyorum ama doğum ücretini sormadım hic
bsibel ikincibebem ben 2025 hastası olduğum için zamlı fiyat yansitmicani söyledi canım ayın 23 ünde doğumum var 2025 ucretinden 38000 lira odicem
ikincibebem bsibel doğum şekliniz nedir peki .benim doğum Mayıs başı gibi bende 25 tan takipliyim ama Mayıs’a kadar yansıtırlar sizinki ocakta olunca yansıtmamışlar iyi bari
bsibel ikincibebem sezeryan benimki valla bilmiyorum 2025 takipli hastalarımıza yansıtmıyoruz dedi muhasebe de aynısını söyledi isterseniz gittiğiniz de bir muhasebeye sorun
ikincibebem Muzis evet memnunum Merva hanımdan doğuma 70 gün var kendisinde düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah .
Muzis ikincibebem ben şu an istanbuldayım da 32. Haftada maraşa dönmeyi düşünüyorum. Acaba 32 haftalık gebe kabul ediyor mu Merva hanım siz kaç haftalıkken başlamıştınız
ikincibebem Muzis ben 12.haftamda başladım ama kabul eder bence.instagram adresi var oradanra takip edebilirsiniz kendisi aktif kullanıyor .belki sorarsanız yanıtta verir .