yazcoming Bugün 32+4 de gün verdi Dr umuz, hayırlısıyla inşallah 13 Şubat kavuşuyoruz 🙏 var mı aynı gün doğum yapan 🌸
QueenBahar_ yazcoming sağlıkla gelsin bebişin canım benim bu salı doğumum yinede postuna yazmak istedim
anonim51 yazcoming bizimde Şubat 14 gösteriyor ama doktorumla konuşmadık normal doğum mu olacak acaba
yagmurandrmk yazcoming 30+6 bebeğin eşi aşağıda 14 ünde randevumuz var duruma göre belli oladabilir eşi yukarı çıktıysa normal doğum ne zaman isterse o zaman gelecek ancak çıkmadıysa mecburi sezeryan tarihi belirleyeceğiz 🥹
penbe_karisi QueenBahar_ ayyyyyy heyecan bastiiu haftaya gidiyorum 🥰💃💃💃💃ayyy aşkım dua ettt banada gün versin
yazcoming Es07 evet yapıldı ama ilk doğumum da sezaryendi bu da baştan belliydi o yüzden erken verdi sanırım günü
Nazanemre Ben devlet takipliyim 36+2 de gittim dün vermedi 10 gün sonra tekrar gel dedi ve benim 2.sezeryanim olacak ona rağmen gün vermedi
Dilos24 yazcoming beb 13 şubat istedim ancak doktorun 10 şubata verdi 🥲 doğum günüm aynı zamanda 10 şubat😄
yazcoming Dilos24 bizimde 14 Şubat cumartesi diye 13 üne verdi :) ama güzel olur birlikte kutlarsınız doğum gününüzü 🌸