ABusraaaa biryolculuk 2 hamileliğimide alatrkada tamamladim tabiki ilk günler zor oluyor ama alışıyorsun. İlk zamanlar tam oturamiyorsun zaten popon havada kalıyor :)
1Atlas_dunyam biryolculuk ben klozete zor oturmustum banyonun oetegini tutunup bir tarafta kocam zor kalkmistim😁😁 alaturkayla sadece bakisirdik herelde
aselinannesi38_ biryolculuk ben asla kullanmadım canım klozet daha iyi oldu dikislerim çok agridi doğumdan sonra yine kullanmadım karnım hala sikisiyor gibi geliyordu
biryolculuk EdanurZ alaturka tuvalette ayaklarımı mesela iyice yıkama hissi geliyor bana temizlik açısından ondan dolayı sanki zorlanacagim
EdanurZ biryolculuk tabi zor oluyor elimden geldiğince dik oturmaya çalıştım ayak parmak uçlarımda oturdum öyle idare ettim canım
biryolculuk EdanurZ peki temizliği nasıl yaptınız ya ben onu düşünüyorum evde namaz kılanlar da varsa insan temiz olmak istiyor mecburen kaynanamlarda kalmayı düşünüyordum hepsi namaz kılıyor
biryolculuk ABusraaaa ya öyle olunca bacaklara sızmıyor mu :) o konuda baya hassasım güzel temizlenmezsem rahat her yere oturamam namaz kilanlar oyluuyor çünkü evde , kaynanamlar hepsi namaz kılıyorlar
EdanurZ biryolculuk biraz zor oluyor ama halloluyor şuanki kadar karnın olmıcak o zaman çünkü elin daha rahat uzanır
EdanurZ biryolculuk o kadar havadan zaten yapamazsın dizini bükeceksin ama öne eğilmiceksin parmak ucunda da durunca klozete oturmuş gibi oluyosun
ABusraaaa biryolculuk bacaklara niye sızsın ki ayakta yap demiyom ilk günler sadece klozete oturur gibi oturuyorsun çünkü tam oturamiyorsun sezeryan olduğu için silme işlemini diyorsan en kolayı o ha baktın sıçradı bı yerlere ayağa kalkınca silersin oraları asıl mesele tuvaletini yapabilmek
biryolculuk ABusraaaa Allah yardımcımız olsun İnşAllah 🤲🏻 düşünüyoruz ne nasıl olacak diye ama cidden Allah yardım ediyor
aboutbehis Bu donemde cok yormasaniz kendinizi egilip kalkarak kendinize sonrasinda yikayabileceginiz bir kap alsaniz derin de onu kullansaniz? Utanma bunalma olmaz bu donemde bebek dunyaya getirdiniz cunku. 🫤
biryolculuk aboutbehis hiç o açıdan düşünmedim ama insan mecbur kalınca temiz olanı özellikle mecbur yapar
biryolculuk 1Atlas_dunyam mecbur kullanmak zorunda olanlar oluyor yaa :) ben hem dikişleri hem de temizliği düşünüyorum
ABusraaaa biryolculuk amin inşallah 🤲 yani mecbur kalınca baska seçeneğin olmayınca mecbur oturuyorsun ☺️ dediğim gibi ilk sezeryanda kiralık evimdeydim orda klozet vardı ama daha sonraki 2 sezeryanimda alatrkaya oturmak zorundaydım ilk bı hafta zor oluyor (2 gün zaten hastanede kalıyorsun)sonra zaten toparliyorsun toparlandiktan sonra daha rahat oluyorsun.