dilosunuz hd_d valla gerçekten öyle yanlış anlaşılmak istemem ama çok imreniyorum mide bulantısı çekmeden hamilelik yaşayanlara 😁
vanilya_kokusu_ hd_d bende 28 haftaya girecem yarın aşırı su içiyorum gece uyanıyorum 5 defa belki içiyorum ilk zamanlar benimde hiç içmek isteğim yoktu
hd_d dilosunuz kizzz niye yanlış anlayim ben anlamam💋 ama gerçekten rahat geçirmek de ayri bir güzel oluyor vallahi
Ziyangillerrr_ Haftaya kadar bulantım ve kusmam vardı 3-4 kere acile gidip serum almak zorunda kaldım sırf bu yüzden sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum geçmesi için içeceksin dedi su içerdim 10 dakika sonra geri çıkardı su şuan 16. Haftadayım yataktan kalkar kalkmaz suya koşuyorum günde 25 litre su içen bir teyze vardı aynı onun gibi içiyorum suyu sürekli gözünüzün önünde olsun su bazen içine limon sıkın için ben bazen kabuk tarçın nane falan atıp içiyorum iştah konusuna gelince midem küçüldüğü için ne yazık ki henüz çok yiyemiyorum 7 kg verdim onu alırsam doğuma kadar yeter gibi 🤣
hd_d Ziyangillerrr_ ayyy kzizz masllahhh yine iyi iciyon vallahiii😆 gözümün önünde bulnurdurayim bencede baska yolu yok gibi😋
hd_d dilosunuz olursun olursun merak etme olsunda böyle bir iştahın açılsın ne yesem diye gözün dönsün 🤣🤣
dilosunuz hd_d valla en çok ihtiyacım olan şey su sanırım ama yemeğe de hayır diyemicem 😂 amin inşallah 🙏