hd_d misrad vayy beee böyle olan da oluyor demekkiii neee güzelllll burda bi arkadaş yazmış kendine matara al diye onu deniycem belki ise yarar
esrashnn01 hd_d açılır açılır bir de biz ister istemez çok yiyince bebeğimiz daha çok beslenecek gibi düşünüyoruz ama doktorum bana hep az ye ama verimli beslen diyor hani az az sık sık muhabbeti var ya tam olarak onu istiyorlar ama bende ona uyamıyorum mesela 😂 3 ana 3 ara öğün yap dedi doktorum ama 3 ana öğün mümkün değil öğlene doğru uyanıyorum zaten ne ara 3 öğün yapacağım ben 😂😂
hd_d esrashnn01 hahaha doğru vallahi😅 çok haklısın şu konuda az yesem acaba bebek sıkıntıda mı çok yesem aman bebek daha iyi beslenecek falan akışa bırakmak daha mantıklı galiba insllah bakalm canım düzene sokmaya çalışcam 🤭💋
esrashnn01 hd_d halledersin bacım hiç strese sokma kendini ben mesela beslenirken normalde de çok yemek yiyen biri değilim o yüzden şöyle yapıyorum araştırıyorum hangi besin bebeğe kilo aldırır onları tüketiyorum şu sıralar kefir içmeye başladım mesela hergün bir bardak içmeye çalışıyorum sindirim sistemine de çok faydasını gördüm ben ceviz fındık badem muz bunları ara öğün olarak yuvarlıyorum 😂
hd_d asenazeynep gebelikte herzmn su önemli bence ya biliyorum ama uygulayamiyorum bi arkadaşım burda yazmış kendjne matara al o şekilde dene falan diye sende olmasa da az az dene bakalm
asenazeynep hd_d Sağ ol kuzum, su içimi yemeğe göre çok daha iyi bir de öyle denerim. İlk aylarda o kadar çok içiyordum ki sonra azaldı, zorla olsa içiyorum şimdi ama yemek hiç aynı değil…umarım kısa sürede düzene girebiliriizz
1ogrencianne hd_d 15+3’üm ben de içmeye çalışıyorum. Hava soğudukça da su içme isteği azalıyor. Ama yemek yeme konusunda sevdiğim şeyleri yiyorum 😂
gayealkan hd_d _ merhaba bütün hamişlerin ortak derdi suuu şuanda 10+4 teyim ama 2 litreyi zor içiyorum tüp mide ameliyatlıyım midem küçük reflü gastritim ileri derece bir sene önce de midemi direk bağırsağa bağlamak zorunda kaldılar tekrar ameliyat oldum emilimim ve hazımım çok hızlı bulantılarım zirvede maalesef su içsem yemek yiyemiyorum yemek yesem su içemiyorum beterin beteri var 😂 su gerçekten çok ön @emli ben ağzıma şeker atıyorum o arada su içiyorum o şeker eriyip bitene kadar biraz da olsa içmiş oluyorum belki bi faydası olur sana birde 1 litrelik mtara aldım ne kadar içtiğimi görmem için o da iyi oluyor :)
Atyonlugra hd_d bende 14+3 sizinle ayni durumdayim sanki hamile degilim ama ansizin bulatilarim oluyor ve su icemiyorum azck zorlasam sanki icerden bune ya der gibi biri itiyor direk cikariyorum
hd_d Atyonlugra ay şükür bulantım olmadı bide sen çıkarırsan falan biraz daha fazla icmen gerekiyor dikkat et kuzum🎀 ay evet dedigin gibi icince sanki niye içtin dergibi bi hissiyat oluyor hani siskinlik onun dışında bulantım olmuyor
jalepone hd_d bi 25 haftalık ol da o zaman gör nasıl iştahın açılıyor başta bende öyleydim hep öyle gidecekmiş gibi oluyor ama şimdi de ne yesem ona karar veremiyorum 😂
hd_d gayealkan ayyy kizzzz nelerr çekmişsin şeker olayi sa mantıklı aslında deniycemm teşekkür ederim 💋🎀