anneoluyorm Kızlar benim 9 yaşından beri migrenim var, kronik. Yıllardır bir gün gebe olursam nasıl ağrı kesiciler kullanırım ? Sorusuydu. Nasıl başa çıkacağım, nasıl geçecek süreç. Benim gibi olanlar var mı şiddetli baş ağrıları olanlar
bkb35 anneoluyorm benim de migrenim var hamileliğimde hiç tutmadı çok şükür. Tabi arada bir ağrılarım oldu en fazla parol içebiliyoruz. Bir de ben migren taşı aldım onu sürüyorum baya rahatlatıyor. Eczanelerde var eğer bulamazsanız trendyolda da var
elif20261 anneoluyorm her günüm baş ağrısı ile geçiyor ızdırap gibi ve daha 14. Haftadayım. Doktor parol iç diyor sadece
minnosss58 anneoluyorm hamilelikte çok sıkıntı oluyor benim için, günde 2 parol içiyorum duş almaya çalışıyorum sonra yatak döşek yatıyorum çok daha illet bişey bu migren ya
ilaydaltan anneoluyorm mevsim geçişleri aşırı tutar migrenim. Geçtiğimiz hafta 2 defa aynı gün acile gittim 4 serum yedim parol takıyolar direk zaten. Daha öncede gittim direk takıyolar.
bsrelif Ben şu an çok ağır atlatıyorum migren atakları da eklenince neredeyse akşamları her gün istifra ediyorum. Çok kötü durumdayım hiperemezisten acilde 2 kere yattım
Sekerkupu anneoluyorm Sana birşey söyleyeyim mi mucizevi birşey bence. 15yıldır migren hastasıyım. Şiddetli baş ağrılarım oluyor dayanamayıp saçımı yolduğumu biliyorum ( yargılamayın🤣) Gebelik döneminde 1 kez bile tutmadı. İlk reglimi olana kadar da tutmadı.
aselinannesi38_ anneoluyorm benimde migrenin var ara ara çok tutuyor hamileyken kızımda uyuyordum biraz geçiyordu şimdi yine hamileyim tutsada baş edemiyorum kızıma bakmam gerekiyor umarım bende burda bir çözüm bulurum agrimi kesmiyor ama tutunca kahve içiyorum beni rahatlatıyor sade kahve bana destek oluyor sadece
elif20261 Sonyaazz valla her allahin günü baş ağrısı bulantı ile kalkıyorum ilaç diyorlar ilaç geçirmiyor benimkisi ileri düzeyden iğnesiz geçmezdi geçmiyor da buz koyuyorum zifiri karanlıkta uyuyorum ona rağmen geçmiyor asla. Bak yine ağrıyor mesela. Sürekli yatıyorum ne ev işi yapabiliyorum ne de başka bir şey sürekli sersem gibiyim beynim zonkluyor. Doktor da hamilelik tetikliyor diyor normal diyor ama doğuma kadar böyle giderse yanmisim daha 5.5 ay var
miniginannesi__ Bende migren hastasıyım arkadaşlar. Boynum vs ağrıyor kopacak gibi oluyor kendinizi yormayın tetikleyicilerden uzak durun ses ışık gürültü . Geçende nörolojiye gittim enseden enjeksiyon yapacaktı gebe olduğum için reddettim ama ilerlerse gideceğim . 4 seans yapacakmış sizde bir sorun isterseniz
MAMA13 anneoluyorm Benim de migrenim var daha yolun başındayım ama bir iki kere tuttu ilaç içmiyorum saçlarımı çekiyorum rahatlatıyor bir tık
ErsBegAs anneoluyorm Canım gebelik sürecimde migren atağım hiç tutmadı desem 🥹 benim de 11. Sınıftan itibaren migrenim auralı var ama hiç tutmadı
Sonyaazz elif20261 benimde öyle ilk 3 ay iyidim valla ama 2 haftadır maf oldum dün içim dışima çıktı ağrıdan bugün yine ağrıyor 🤦🏻♀️
Sevgiiss anneoluyorm 22 haftaya kadar bu 2. Kriz oldu. Acile gidiyorsun canım serum takılıyorlar gebelikten önce ayda 2-3 olurdu
elif20261 Sonyaazz Allah yardımcımız olsun ben de bebekten önce 3-4 ay iyiydim iğne yaptırmadım tutmadı bebek oldu 2 aya kadar bir şey yoktu. 3. Aya girdim başladı ataklar
reys anneoluyorm bende de hem migren var hem de sürekli başım ağrır. Gebelik boyunca o kadar az ağrıdı ki başım toplasan 3 kere onda da parol geçirecek cinsten. Çok şaşırıyorum ama maşallah hiç ağrımıyor
Sonyaazz elif20261 valla yandık canım benim ilkinde de ağrıyordu ama bu kadar değil bu her gün resmen işkence gibi