bebistakibi Cimcime30 canım bende ovulasyon yaptım ama silik ya hiç öyle koyulaşma yok ondan sana sorayım dedim 🥲
mercimegin_annesiii Cimcime30 bu ovulasyon testim mesela bu şekilde 5 gün varken öğrendim. İnş hayırlısı hatırlıyorum seni işimden
Cimcime30 mercimegin_annesiii erken dollenmıstır belkı betayla alakalı da oluyor ah ah hayırlısı cnm ya
mercimegin_annesiii Cimcime30 olabilir canım rabbim tez zamanda güzel haberi almayı nasip etsin sana ve bekleyenlere 🤲🏻
bebistakibi Cimcime30 ayyy sana çok az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻 hayırla huzurla rabbim nasip etsin hepimize 💖
rabiabng Cimcime30 ben hamileliğimi ovulasyon ile öğrenmedim ama meraktan hamilelikten sonra yapmıştım. T çizgisi C çizgisine göre daha koyuydu. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah kalbinizdeki dileginizi gerceklestirsin inşallah 💕
bebistakibi Cimcime30 dpo 11 erken gebelik testi yaptım negatif malesef size başarılar kızlarım 🤭 güzel haberlerinizi bekliyorum 💖
bebistakibi Cimcime30 Kızlar sabah test yaptım hatta bazılarınız bilir negatif diye söylemiştim . Testi koydum kenara şimdi bakınca farkettim bu kuruma çizgisi mi tecrübelerinize ihtiyacım var 💖Regle 5-6 gün kaldı . Days doctor marka ![https://mutluresim.com/images/2026/01/06/Xd591r.jpeg]