Zeliha_plt38 Cimcime30 ovülasyonla gebelik öğretildiği hiç duymadım ben direk kanla öğrenmiştim ovulasyon hiç kullanmadım bilmiyorum
Deletedmom_878 Cimcime30 öncekine göre gittikçe koyuya gidiyorsa önceki günlere göre böyle gebelik öğrenenler çok var canım
Cimcime30 deletedmom43191 çok kısde okudum hayatım koyu çıkarsa gebelık olabılır dıye testler kargo da pazartesi gelır
aboutbehis Cimcime30 Evet beta hcg gibi gosterir yukselisini ama sizin testinizde suan yok, daha da koyulasirsa test cizgisinden daha koyu gozukurse o zaman belki var denebilir. ☺️
Deletedmom_878 Cimcime30 valla ben bilmiyorum da canım arkadaşım melike ovülasyonla bakmıştı etiketleyim baksın @melike__41
melike__41 Deletedmom_878 evet ovülasyon testim koyulaşmaya başlamıştı zaten 2 gün sonra da gebelik testi silik pozitif oldu
Cimcime30 Melis78 daha gün var zaten adet gunune ⅚ gun var olabılır mı dıyorum sadece normal mı koyuluk
deletedmom43191 Cimcime30 canim bu tamamen yanıltır ama uğraşmak yerine neden gebelik testi yapmıyorsun ki