UmutluYasam Kızlar direk 3-5 dk içinde böyle çıktı ama baya silik ben daha net görüyorum predictor early testim
AslanEge UmutluYasam kan testi ver canım var gibi görünüyor eğer doğruysa kanda kesin çıkar emin olursun hayırlısı olsun
UmutluYasam dilan128_ çok iştahım açıldı bu ara bide göğüslerimde dolgunluk var sende vae mı bişeyler
nurellaaa__ UmutluYasam karın ağrısı ve mide bulantım var muayene sırasında 5 günde adet gecikmem var derseniz alırlar kan diğer türlü gebelik var mı diye öğrenemek istiyorum demenizde bakmazlar kadın doğuma yönlendiriyorlar
AslanEge UmutluYasam Devlet aciline git kafamın üstüne düştüm de film çekmek isterler hamile olma ihtimalim var de mecbur test yapar önce ben yapmıştım öyle işe yaramıştı 🫢
glcn_61 UmutluYasam benimde aynı şekilde çıktı adetime 2 gün vardı yani gebesin canım hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
glcn_61 UmutluYasam evet hemen ertesi gün gidip kan verdim çok erken olduğu için keseyi göremedik kan verdim beta 52.7 çıktı salı günü tekrar gidicem