321duru123 Havin49_ canim çok erken değil için rahat olsun gelse bile biraz küvozde kalırlar o kadar hayırlısıyla sağlıkla kucağına al Rabbım kimseyi darda zorda bırakmasın insaAllah
rupar Havin49_ çok geçmiş olsun bende karşılaşıyordum seninle ikiz postlarında. İnşallah durabildikleri kadar durdururlar. Moralini yüksek tut🙏
aysegul53 Çok geçmiş olsun durdurabildikleri kadar durdururlar umarım sen içini ferah tut sağlıklı bir şekilde kavuşursun ikizlerine 🤲🏻
Fatma_furkan1996 Havin49_ aaa canım postunu yeni gördüm hayırlısı olsun inşallah ikizler sabırsızlanmış demek ki şimdi durumun nasıl mutlaka yaz buraya
Havin49_ Baklavaseverim Cnm yatışıö yapıldı ilaçlarla sancım kesildi suyumu da kesmeye çalışıyorlar enfeksiyon olursa doğuma alınca enfeksiyon olmazsa çıkarırım dedi ama em az 1 hafta burdayım
mertrugs Havin49_ amin amin inşallah öyle olacak sağ salim alıcaksınız kucağınıza 🤲🏼 ne dedi doktor suyunuzun hepsi mi gelmiş
Havin49_ mertrugs hepsi gelmemiş ondan dolayı iğne ilaç ile kestiler sancımı suyum da az az sızıyor suları eksilmiş malesef enfeksiyon riskim de var ilaç veriyorlar
Havin49_ aybalasmom inşallah Cnm onlar da suyu kesmeye çalışıyorlar hala arada geliyor eşimi ve eltimi bilgilendirmişler suyu azalmış diye enfeksiyon olursa acil doğuma alırız demiş
Mutluluk_21 Havin49_ allahım yardımcın olsun inşalah biraz daha tutarlar allahım sana bağışlasın 🫶dua edeceğim senin için
Havin49_ rainbowdash şuan iyiyim Cnm ilaçlarla sancımı kestiler ama suyum tam kesilmedi ilaç veriyorlar oda keislsin diye enfeksiyon olursa doğuma alınınca
aybalasmom Havin49_ Allah kolaylık versin canım bebeklerin ve senin için en doğrusu en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun
bluemom24 Havin49_ Rabbim yardımcın olsun önemli olan sağlıcakla doğmaları 30. Haftada ikizler için gayet iyi bir hafta ☺️🥹
rainbowdash Havin49_ Allah yardımcın olsun bebeklerinin de senin de inşallah biraz daha bekleyip vaktinde sağlıkla gelsinler canım benim dualarımız seninle