dozkaraca Sağ salım birbirinize kavuşun inşallah, Bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah 🙏🏻
iyiliktozu @Havin49_ csnım benim bir yerde gördüm 5 gün önce doğum yaptım demişsin. Nasılsın, bebişler nasıl? Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🌸
Havin49_ iyiliktozu amin cnm Allah razı olsun ben iyiyim toparladım bebeklerden biri iyi doktor 2-3 haftaya çıkar dedi kalış sebebi erken doğum ve kg azlığı ama diğer bebek hem çok zayıf hemde ağır solunum sıkıntısı var 1.5 ay fln kalır dedi artık hayırlısı
iyiliktozu Havin49_ senin iyi olmana çok sevindim canım benim 🤗. Rabbimin izniyle bebeklerin de çıkacak sağsalim. Şuan için en güvenli yer yoğun bakım hiç canını sıkma. Ne koydun isimlerini😍
duyguduygu_ Havin49_ az önce tüm mesajlarınız okudum bende ikiz bekliyorum şu an otuz bir haftaya girdim umarım bebeklerinize sağ sağlim kavuşursunuz benimde dün nst de Sancım çıktı inşallah biraz daha beklerler sizede çok geçmiş olsun 💗
Havin49_ duyguduygu_ teşekkür ederim Cnm en azından biraz daha bekler inşallah beneişker 35-36 görsen yeter senin içinsağlıkla gelsinler
Havin49_ iyiliktozu amin amin cnm Allah razı olsun Rabbim sizlerinde evlatlarınıza uzun ömürler versin Salih evlatlar olsun olmayana da hayırlı evlatlar nasip etsin