jojoba Ayy benimde erkek 18 haftalık herkesten türk isimleri duymaktan gına geldi arada güzelleri var tabi hoş olan Selim düşündüm hanlı isimleri de sevmiyorum Yavuz Selim de hoş gelmiyor değil kararsız kaldım
asligur90 Herkese merhaba bence de Kuzey Aras daha güzel duruyor.. Benimde ikinci hamileliğim oğlumuz olacak adını Gür Ege koyacağız 🩵 bir kızımız var adı İnci Tanem 🩷 tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun inşallah 🤲🧿
birnur61 Bizde 30. Haftaya girdik ama isim konusunda kararsızız. Görkem ve Göktürk arasında gidip geliyoruz bir tamam karar verdik diyoruz yine değişiyor 😂
krizantemmm Yasminkenan kuzey aras ♥ bir oğlum var alparslan ikinciye gebeyim kız olursa ismi belli ama erkekte kararsızım Göktürk Barlas Alptuğ Eralp Şuan aklıma gelen isimler
1demetyasemen krizantemmm ben Emir Barlas koydum 🥰 tek isim düşünüyoduk hep Barlas dedik anlamı kahraman savaşçı demek. Oğlum erken doğunca başına Emir ekledik. 🥹
Meryyy21 Kuzey aras kulaga daha hos geliyor 🙏🏻 bende 32 gaftalık gebeyim isim seçemedim damla meva ve bensu meva arasında kaldım fikir verebilirsiniz kızlar 😊
1demetyasemen yelizabeth çok fazla su enerjisi var isimde kuzum Nil ve Deniz ikiside aynı anlam olarak çocuğu ve seni zorlayabilir 😂 Eliz için onu soran kişi keşke anlamını bilse 😍