merviiisko Özel sağlık sigortam var doğum paketi içerikli ama özel kliniği olan doktora gidiyorum sigortam orda geçerli olmuyor tabi anlaşmalı olduğu özel hastanede doğum yapacağım bu durumda hastaneye ücret ödüyor muyum nasıl oluyor bilen var mı
dandinidastana merviiisko henuz dogum yapmadım ben de kliniğe gidiyorum doktorun anlasmalı oldugu hastanede dogum yaparsak ozel sigorta olsa da sigortasız ücreti ödüyormuşuz maalesef
merviiisko dandinidastana aaaa gerçekten mi siz sordunuz mu çok saçma o zaman niye sağlık sigortası yaptırıyorum ki ben kaç senedir
dandinidastana merviiisko evet geçen hafta sordum karsılamıyor o hastanenin doktoru olması lazım dediler doktor değiştirmeyi bile dusunuyorum cok saçma geldi bana da🤷🏻♀️
Kukoss dandinidastana degistir bence bosuna dogum teminati almiyoruzki bende özel sigorta oduyorum bu hafta sezeryan gunu aldik nerde gecerse mecbur giderdim bende
merviiisko dandinidastana öyle şey mi olur ya chatgpt ye sordum ödememem gerekiyormuş doktor ayrıca doğum parası alırsa ona verirsin ama hastaneye yatış ücreti doğum ücreti vs vermezsin yazıyor zaten mantıklı olan da o bende bi soracağım doktorumu değiştirmek istemiyorum 🙁
dandinidastana merviiisko ben de internetten baktığımda öyle çıkmıştı ama direkt doktorumun çalışanlarına sordum karşılamıyor ucreti hastane değil biz alıyoruz dediler. ben de cok memnunum doktorumdan ama doğuma da az kaldı başka doktor araştırıyorum 🥲