Kızlar herkese merhaba gebeliğin 38.hafta bebeğin yeterince kilo almadığını söyledi doktorum 39 da gittiğimde yine aynıydı beklemenin bı anlamı yok yatisini yapalım dedi .31 Aralık sabah gittim yatisim yapildi ilk kendi sancim vardı ufak ufak öğleye kadar bekledik öğlen 1 gibi suni takıldı 3 cm acilmam vardı biraz yürüdüm 5 oldu biraz daha durduk ve suyumu patlattılar sonra hemen 7 oldu 1 saatte 8 9 oldu ben artık dayanamıyordum kalktım yürüdüm sancı geldikçe comeldim artık mecalim kalmamisti ebeler yat dinlen dedi sancı geçtikçe uyudum gözlerimi kapattım dayanamıyordum artık o sırada doktorum içeri girdi hocam geliyor diyebildim hemen baktı ve bebek geliyor hazırlayın diye bağırdı birden herkes odaya girdi ikinmami söylediler ilkinde başarısız oldum bağırdım ikincide konuştuk ve nasıl ikinmam gerektigini anladım ikinci ikinmamda bebeğim doğmuştu nihayet doğumum su gibi geçti maşallah bebeğimi kucağıma alınca çektiğim herşey o masada kaldı ve gitti 39+4 te 3 kilo kızım doğdu Allah herkese su gibi doğumlar nasip etsin 🧿🩷