ikiprensannesii_ Kizlar biraz önce gördüm 1aylik bebeğimin dis etinde beyaz bişey vardı böle küçük bir diş gibi ama diş değil ne olabilir acaba enfeksiyon felanmi tuttu acaba
Baklavaseverim ikiprensannesii_ Diş yerindeyse diş incisi olabilir kızımda da vardı tam ordan 6. Ayında diş patlattı geçti gitti pamukçuk içinde 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp temiz bir bez ile pamukçuk olan yerlere sürebilirsin doktorum ve doktor tanıdıklarım önermişti kendileri de bu yöntemi kullanmış için rahat değilse bir doktora göster kontrol de sor 🥰
papatyakokulugece ikiprensannesii_ Yok canım normal o birşey olmaz süt incisi gibi birşey demi dis çıkaracak ona zemin hazırlıyor
ikiprensannesii_ Elovee bilemiyorum ki böle sariya yakında rengi önce iltihap almış zannetim ama korkuyorum ya bütün ağız içine yayilirsa
Elovee ikiprensannesii_ sütten pamukçuk olmuştur yarin hemen eczaneden agiz ici temizleyicisi al bebegimin agzinda pamukcuk var dersen verirler. Onunla bir güzel temizle ağiz icini tülbentle hemen iyileşir ❤️❤️❤️ artarsa ememeyebilir o yuzden hemen al yarin olur mu cok gecmis olsun simdiden.