BURJUVA Merhaba 18 haftalık hamileyim mide bulantılarım daha yeni geçti ama doktor gynoferro kan ilacı yazdı mide bulantısı yapar dedi korkudan kullanamadım kullanana varmı mide bulantısı yapıyor mu gerçekten 😭😭😭
Ayser BURJUVA ac karnına mide bulantısı yapabilir ben kahvaltıdan 1 1.5 saat sonra alıyorum hşç bulantı yapmadı bu gune kadar.. Yada gece yatmadan önce kullanabilirsin doktorun daha net bilgiyi verir canım sana
Busranur38 BURJUVA eczaci bana dedi ki aç karına içilmesi lazım ama sabah içme böyle saat öğlen 11 gibi iç dedi bulantı yapmaz dedi
nilosum bulantı değilde çok fena kabızlık yaptı bende şimdiye kadar hiç öyle bi şikayetim olmamıştı doktoruma sordum kullanma dedi bıraktım kullanmayı
BURJUVA Busranur38 Gece deniycem umarım bir sorun çıkarmaz bana zaten bu haftalara gelene kadar neler cektım 😊 az da olsa rahat gecsın 💕
Krispiim16 BURJUVA gece yatarken iç canım bendede bulantı ve kusma yapıyordu gece yatarken içmeye başladım sorun yaşamıyorum 😌
Deletedmom231 BURJUVA Hiç yapmıyor canım 🤔 çok güzel bir ilaç sabah aç karna iç gün boyu daha rahat geçer dedi bende öyle yaptım gün içinde içince kötü yaptı beni
Nursemomm BURJUVA aç karnına bulantı ve diare yapar dayanamayack gibi olursanız tok karnına alın ama aç karnına faydası var tabiki içebiliyosanız aç için piskolojik olarak ta kendinizi rahatlatın biraz o kadar da kötü değil
Hnfeshnn BURJUVA kan ilaçları mide bulantısı yapıyor bana da yapıyor hala bi süre sonra alışıyor midesi insanın sanırım
Emelecrinkeser Bende kullandım aç karnına midemi agritti doktor akşam iç demişti tok karnına içtim gece uykumdan uyandırdığı için bir daha kullanmadım