esroos sznhs bu hafta gebe okulu başlayacak soner pul hoca konuşmacılardan bakalım gebe okuluna katılacağım zaten ücretsiz o arada bilgi alacağım 💗
yazcoming MommyToBee_ doğum için kapı önü süslemeye izin veriliyor mu biliyor musunuz yani anlaşmalı olmak zorunda mı acaba
MommyToBee_ yazcoming yok maalesef bilmiyorum, izin verilmemesiyle ilgili bir ihtimal aklıma gelmemişti ben de kendim süslerim diyordum
esroos sznhs evet kendim sordum direkt gelip katılabilirsiniz tarihleri atabilirim veya bu hafta gidecekseniz eğer koridorda kadın doğum kısmına girmeden ilk soldaki odada gebe okulu ve laktasyon yazan bi oda var oradan ücretsiz kayıt alıyorlar
esroos sznhs Yenidoğan Bakımında Püf Noktalar Özge Yücel / Koordinatör Ebe Detaylı bilgi ve kayıt için: 0212 867 75 00 – 7608 Etkinlik Tarihi Hafta 21.01.2026 – Çarşamba Saat: 14:00-17:00 Hafta 28.01.2026 – Çarşamba Saat: 14:00-17:00
yazcoming MommyToBee_ verilmiyor dün arayıp sordum hatta paylaştım profilimde. Kendi anlaşmalı olduğu yerde çok pahalı geldi bana.
MommyToBee_ yazcoming yazdığınız fiyata şok oldum. Kendimiz süsleyebiliyoruzdur inşallah. En azından kapıya bi tül takarım isimli kapı süsü yaptırıcam zaten ev için. Onu takarım yeter
GulnazYuldasova esroos Esenyurt’ta etik life hastanesi var doktor da iyi bir doktor kilo tansiyon boy kan uyuşmazlığı ilaç alerjisi daha önce ne ameliyati oldunuz bebek kilosu boyu vs hepsini söyledi bende daha 2 ayrı hastaneye gittim hiç bilgi alamadım doktordan ben soruyordum ama burası öyle değildi girişte çok ucuz ama ilgili
yazcoming MommyToBee_ kapı önüne bişey koyamazsınız ama kapı süsü takabilirsiniz dedi. Bende yaptırmayacağım hemen kapı süsü sipariş verdim doğuma az kaldı iyi ki sormuşum.
ruysa MommyToBee_ merhaba bir sorunuz olduğunda kendisiyle kolayca iletişime geçebiliyor musunuz acaba
MommyToBee_ ruysa merhaba, ilk görüşmede numarasını verdi. Sorum olunca whatsapptan yazıyorum kısa sürede dönüyor. Arama gereği duymadım şu ana kadar