ebrudefnee mrs_yldrm tutanda var tutmayanda zaten 2 ihtimal var😅😅 benim ilk gebeliğimde tutmuştu kız çıkmıştı kızım oldu şimdi 2. Gebeliğim gene kız gösteriyor bakalım ne olacak
zehraulger3838 mrs_yldrm valla bana sata göre erkek ve 21 haftalık diyor ama kesin şekilde kız ve 25+4 gunluguz
nurellaaa__ mrs_yldrm İlk gebeliğim de tuttu ama diğer 2 gebeliğim de yanlış çıktı hep kızımda erkek oğlumda kız çıktı
eylulahsenn Benim kızımda tuttu . Şimdi ikinciye gebeyim erkek olacak bu da tuttu. Hatta ben öncesinden bakmıştım hangi ayda olursa erkek olur diye tuttu valla .
PapatiA nurellaaa__ anlamıyorsan kendin bakamazsın tabi 😀 doğduğun gün saat ile bakılıyo bırak çocuğun cinsiyetini huyu nasıl olcagı bile görunuyor benim arkadaşlarımın hepsinde tuttu benimde eşim buna karşı olduvundab baktıramadım yani bildiğim halde 😀
2prensesannesiiii mrs_yldrm 2 kızımda bildi ama çevremde bi kaç kişide bilmedi yanlış çıktı zaten doğruluk payı %80 %20 falan yanılma payı varmış
defnemert PapatiA Merhaba! Baktırabileceğim bir çarsa yardım olurmusun benim kız gözüküyor 2 oğluşum var şuan net değil bakalım olursa ne çıkıyor diye düşündüm