hamiyetozturk351748 Hanımlar merhaba ben 20 haftalık gebeyim. Kuyruk sokumunun olduğu nokta da hareketimi kısıtlayan bir ağrı acı var. İlk gebeliğim. Düşmedim bir yerimi incitecek hareket yapmadım ama canım yanıyor hareket ederken. Var mı bir tavsiyeniz?
sunbloom123 hamiyetozturk351748 benimde o haftalarda kuyruk sokumu ağrım vardı ekstra birşey yapmadım kendiliğinden geçti sonradan
minnosbirkiz hamiyetozturk351748 evet o haftalarda başlıyor, hamileliğin sonlarına doğru iyice artıyor, hatta bende kalıcı oldu, çok sert bi zemine oturursam, oradan kalkarken maalesef canım yana yana kalkmak zorunda kalıyorum
HiravEmir hamiyetozturk351748 göbeğiniz çok çıkmamışsa şöyle Bi hareket deneyebilirsiniz bacaklarınızı iki yana en sona kadar açın yerde oturun ve kollarınızı bacaklarınızın ucuna kadar değdirin ve eğilin öne doğru ama dikkat edin bu rahatlatıyor gerçekten Ben hep öyle yaparım ama dediğim gibi dikkat edin sadece tavsiye 🥰
hamiyetozturk351748 minnosbirkiz umarım kalıcı olmaz genelde yerinde durmayan bir insanım çok zorlanırım vallahi
Elovee Magnezyum eksikligindendir canım hafta ilerledikce daha da artiyor ağrilar ne yazik ki. Doktorunuza soyleyin ilacinizi degistirsin en azindan birazda olsa dindirir agrinizi
hamiyetozturk351748 Elovee bunun önüne önceden geçmek için her gün soda içiyorum. Gebeliğimi öğrendiğimde 41.800 kg idim şimdi 48.500 olmuşum acaba kilo artışı mı sorun oldu ki? Hayatım boyunca hep zayıftım. Şimdi göbeğim var kocaman ve göğüslerimde büyüdü. Onun dışında kütlesel olarak kilo aldığımı düşünmüyorum. Ebe çok kilo almışsın dedi korkuttu beni.
Elovee hamiyetozturk351748 hayir hayatim 6 kilo almissin ne cok fazlası. Bir kere kilonuz çok düşük benim ilk hamileligimde 37yle hamile kalmistim saglik problemim yüzünden doktorun ilk yaptığı sey bana kilo aldirmakti. Ve 26 kilo aldim toplamda. Kim fazla diyorsa halt etmis cok normal o kadar kilo alman. Agrin olmasi normal senin besinlerinden senin değerlerinden bir can büyüyor. Daha kendi beslenemedigi için senin depolarini tüketiyor. Kemiklerindeki kalsiyumu senden alıp kemikleri oluşuyor. Bende hergün içiyorum soda ve gunde 3 adet magnezyum ama yine de zor yuruyorum kalca agrimdan🤭
Ergingul_ hamiyetozturk351748 hiç korkmayın çok normal bende ilk gebeliğimde 42 ile hamile kalmıştım 54 le doğuma girdim doktor da gayet iyi ve normal olduğunu söylüyordu ikinci gebeliğimde de gene 42 ile hamile kaldım ve bunda daha çok kilo aldım 17 kilo aldım