Gamze1109 Kızlar 23 Aralık’ta gene olduğumu öğrendim erken döllenme oldu sanırım henüz kontrole gitmedim ama uygulmada 5+4 görünüyor haftaya Perşembe randevum var kalp atışlarını duyar miyim
rmeysaerdem Gamze1109 Acaba son regl tarihini doğru girdiğinden emin misin peki. Çünkü benim mesela son regl tarihim 27 kasım 5+1 gösteriyor. Bence seninki daha fazladır gibi geldi ben 29 aralıkta çok erken öğrendim Beta 92 Bu arada kızımda da 8haftalıkken duymuştum 🥲 Sağlıkla gelir inşallah
Gamze1109 123se 6+3 oluyor uygulamaya göre girince inşallah duyarım sık sık hastaneye gitmek istemiyorum
birdirbir1 Gamze1109 evet ilk bebeğimde 6. Hafta da duymuştuk. Bu sefer tuhaf olan geç döllenme demişti ozaman doktor kalp atışını da o kadar erken duyunca bende çok şaşırmıştım 9. Haftalar da duyanlarda oluyormuş eğer kontrolde duyulmazsa bozma hemen moralini canım
oluz_ Merhaba son adet tarihim 15 Kasım bugün doktora gittim crl 0.26 cm doktor kalp atışını duymadı çok küçük embriyo gördü sorun var mıdır
keleebeeekkk Gamze1109 bende 23aralıkta öğrendim perşembe kalp atışına gidicemm ilki boş olunca zaman geçmedi bu sefer
Gamze1109 keleebeeekkk bende ilk gebelikte boştu kürtaj olmuştum sonra kızıma hamile kaldım inşallah gönlünce olur