Aloska sinlerrabianur 20. Haftada hissetmiştim balım net olarak şimdi özellikle geceleri her saniye hissediyorum 🫠
Mapiamapia sinlerrabianur benim 2. Gebeligim 13..haftada başladım hissetmeye baloncuk gibi kelebek kanadı çırpar gibi ilki daha geçti ama
yildiz93 Haftada hissetmeye başladım şuan 20 haftalığız iyice netleşti hareketleri. Alakası var mı bilmiyorum ama ben zayıfım ve plasende önde yerleşimli değil aşağıda duruyor. Plasenta önde olunca da hareket az hissediliyormuş.
dilan231 19.haftadayım üçüncü gebeliğim ama ben hiç hissetmiyorum acaba normal sanki karnım bomboş gibi
tuuba__sarac Haftadan beri hissediyorum kelebek kanadı gibi olan ilk hisler yerini daha sert hareketlere bırakıyor zaman geçtikçe 😊 su an 23 deyim uyudu uyandı diye ablasıyla takip bile ediyoruz artik 🩵
Sarfaraz_17 sinlerrabianur ilk kızımda 20 haftada ikinci kızımda 13 hafta da bu bebeğimde de 12 hafta da
lol İlk gebeliğimde 20. Haftayı geçmişti şimdi 19+4de hissettim plasentalar önde olduğu için geç hissettim
bernaberna2323 Bende suan 23 hafatlıgım cok abartı bı seklinde degıl ama hafıf hafıf tekmeler atıyo galıba ilk hamılelıgım oyızden tam bilmıyorum bıde ıkız benım
iriss Hafta ve hafif hissediyorum. Belli bir yerde yumru gibi toplanıyor. Ama bir gün çok hissederken diğer gün 1,2 defa hissediyorum. Sizce normal mi?
Fatmanur_0416 sinlerrabianur 18 de balon patlaması gibi hissettim zamanla sert ve belirgin oldu şuan aşırı hissedilir durumda ilk gebelik
laytek06 sinlerrabianur çok normal en net 21 22 haftalarda hissediliyor , bende zayıf olmama rağmen 22 de hissetmiştim net şekilde ilk gebeliğim bu arada benim. İkincide daha erken hissedilebiliyormuş