mimozakahvecisi mirac367_ ben de sizin gibi olmuştu aynen lekelenme gördüm sonra test yaptım pozitif görmüştüm doktor üzerine görmüşsün dedi kimyasal oldu ama böyle öğrenmiştim
bernak96 mirac367_ benimde adet bittikten 5 gün sonra başladı ve 5 gün sürdü yumurtlama kanaması diye düşünüyorum ama normalde pek yaşamam
mimozakahvecisi mirac367_ evet adet oldum bitti tam bi hafta sonra lekelenme gördüm hiç olmazdı çünkü öyle test yapmıştım hemen koyu çıkmıştı 496 ile öğrenmiştim
Melekk_38 mirac367_ canım bende aynı şeyi yaşıyorum bu ay adetim çok kısa sürdü sonra kahverengiye döndü bugünde lekelenme oldu test yaptım silik gibi çıktı ama bilemiyorum kasık ağrısı falan da var
mirac367_ mimozakahvecisi benimde hiç olmazdı ilk defa böyle oldum çok merak ettim ya hayırlısı olsun hakkimizda
mirac367_ Melekk_38 Vala canm ben normal 5 gün adet oldum bitti aradan 8 gün geçti şimdi pembe leke geliyor ilk defa böyle oldum
mirac367_ ayse988 ama hiç böyle olmazdım yumurtlama oldumu sadece akıntı olurdu şimdi pembe leke oluyor
ayse988 mirac367_ olabilir canım olmadı diye hiç olmayacak anlamına gelmiyor ama testini yaptır yinede
eeeeeeeeeee Kizlar benimdebat 29 aralikti ama 27 Aralık’ta kahverengimsi siyahımsı bı kanamam oldu 2 gün sürdü kesildi daha sonra ara ara kahverngi lekem oldu yerleşme mıdır bilmiyorum umut etmekte istemiyorum açıkçası sonu hep hüsran oluyor benim icin