butterflyys Yeni yıl da girdi zamlar online yani kızlar bilginiz var mı ne kadar ödeyeceksiniz doğuma ben daha fiyat almadım ama uçuk bi fiyat verirler diye korkmuyor değilim
kbrkkk butterflyys biz zamdan etkilenmemek için geçen hafta fiyat sabitleme yaptık 2025 doğum ücretini ödeyeceğiz ben de korktum çünkü çok zam gelir diye muayene ücretine bile 700 tl zam gelmiş
Yazmelegi_ butterflyys medical palace 40 ti geçen hafta konuştuk muhtemelen zamla beraber 50 olur dediler
Kubra12355 butterflyys Kocaeli’de oturuyorum sakaryaya gidiyorum uygun diye 39000 sezeryan benim öyle olucak normal doğum 54000 aslında çocuk normal doğum pozisyonunda ama çok pahalı ya çok osn haftalarada bırakmam gerçi çünkü benimki tüp bebek riske atmak istemem
kbrkkk butterflyys sefaköy biruni hastanesi canım valla belli olmaz olur mu olur çok zam geliyor bir anda en son nst 800 dü kim bilir o ne kadar oldu
ikincibahar_08 butterflyys benim doktorum normal doğum taraftarı bi doktor gittiğim hastanede doktor hangi doğum şeklini daha çok yapıyorsa o doğum şekli daha pahalı maalesef aynı hastanede başka doktor sezaryen doğumu daha pahalı bunu yönetim söylemiyor ama doktorum söyledi
butterflyys Kubra12355 çok garip ya en son 4 sene önce kızıma doğum yapacakken sezeryan nd dan pahalıydı bikaç bin lira farkla
kbrkkk esrakyy ben hastaneye gittiğim gibi görüşmüştüm daha 13 haftalıktı fiyatlandırma bölümü ile görüştüm belli bi haftada fiyat sabitliyoruz zamlardan etkilenmezsiniz diye söylemişlerdi ama kendim sormuştum en başında
yagiz_didem Ben 10 gün önce doğum paketi adım muane tahşıller ve testler dahıl çocuk doğunca da 28 gün hersey dahıl kalça cıkıklıhı ısıtme testı falan sezeryan olcam 90 bın sadece doğumdu 7200 de doc Dr muanesı dedıler bende zam gelmeden 170 bıne paket aldım
rege0119 Acıbadem Fulya hastanesi , yılbaşından önce 140 bindi sezaryen şimdi ne kadar olmustur bilmiyorum