bsryq Adetime 8 gün var hayatımda ilk defa kalçam ağrıyor kramp gibi değişik bişey gebelik belirtisi olabilir mi 7 aydır deniyoruz bir umut insan beklentiye giriyor
sunbloom123 bsryq gün olarak bilemem ama bende bel ağrısıyla öğrendim gebeliğimi inşallah hissiyatınız doğrudur 🤲
flover0 bsryq bacağına vuruyor mu ağrısı benim öyle olmuştu belirti miydi denk mi geldi bilmiyorum ama kalçamdan bacağıma vuran ağrı vardı 2 gün sürdü o ağrı
Cimcime30 AslanEge kaç gün kala ogrenılır bence Kesın konuşmayın bır hafta önceden mıdesı bulamam var
AslanEge Cimcime30 Ben konuşmuyorum canım tıp konuşuyor. Kalça ağrısı son zamanlarda olur. İnşallah hamilesindir ama belirti o değildir
bsryq İnşallah durup dururken böyle bir ağrı olunca insan şüpheleniyor ister istemez inşallah hamileyimdir 🥹
mmdli bsryq hamileliğinizi bilmeden önce regl ağrısı gibi ağrı yaşadığınızı söylemişsiniz, peki kahverengi akıntınız varmıydı?
AslanEge Cimcime30 bel kalça ağrısı bebeğin ağırlığından dolayı olur daha döllenmemiş yumurtanın neyine ağrı olacak? Neyse iyi akşamlar size
AslanEge Cimcime30 Vallahi yenidoğan hemşiresiyim bel ağrısını kalça ağrısını gebelik belirtisi sanan ilk defa sizi gördüm 😂😂😂
Cimcime30 AslanEge adet belırtısı hamılelık belırtılerı aynıdır zaten ayrıyeyyen yenıdogan hemsıresı olmanız gebelıkle hamılelıkle ılgılı herseyı bılmenız gerektırdıgını bildirmez
AslanEge Cimcime30 Ya sen adet belirtileriyle gebelik belirtilerini aynı sanan insansın sana ne anlatılabilir ki sıfırdan 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatmak lazım ama o kadar vaktim yok maalesef