Geçen hafta cuma günü normal rutin kontrolüm vardı ve sonraki Salı günü 40+1de doğumum olacaktı. Cuma günü herşey yolundayken akşamına içim bir huzursuz oldu, sanki bebek hareketleri azalmıştı. Eşime söyledim, gece 2de acile gittik. Nstde herşey normaldi. Ertesi günü doktor çağırdı, tekrar bakalım dedi ve 1 günde suyu azalmış hiç farketmedim. İdrarla karışıp gidebileceği söylendi. Doktor doğum şekline karar ver hemen alalım dedi. Bu arada iyi ki iç sesimi dinleyip hastaneye gitmişim dedim 💛 Önceden hayalim evde açılma olur, sancı olur ben hastaneye gider doğururum şeklindeydi ama böyle hiç açılma yokken suni sancıyla doğum saatler sürebilir diye korktum ve sezaryene döndük. Hiç pişman olmadım herşey tıkırında ilerledi. Hastane çalışanları inanılmaz güleryüzlü esprili ve şefkatlilerdi. Toparlanmam da öyle uzun sürmedi ilk yürüyüş biraz zor oluyor fakat sonrasında daha ikinci gün ben kendi işimi kendim gördüm, WC’ye kendim gittim, yavaş yavaş yürüyüş yaptım. Velhasıl hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı diliyorum 💛