Nurozi Merhaba anneler bu tulum takımından aldım oğlum şubatta doğacak ben 0-3 ay aldım ama 3-6 ay daha mı doğru olurdu sizce ? Bu tarz tulum ilk kez kullanıcam bedeni kestiremedim tam.
Busranur_mnts Nurozi ben polar bi tulum aldım şubatta doğum 0 3 Ay diyor ama bana büyük gibi geldi 3 6 Ay daha da büyüktür
Nurozi Busranur_mnts dimii bende öyle düşündüm de tereddütde kaldım görseldeki 3-6 bedenmiş. Öyle çok kocaman olsun çocuk içinde kaybolsun istemedim bende. Aynı ayda doğum yapacakmışız kaçı dediler 😍
Busranur_mnts Nurozi benim aldığım içinde çocuk yüzer bence jfjdjd küçük beden olmasına rağmen kalıbı büyük seninki gelsin eğer kalıbı çok küçük gelirse gözüne değiştirirsin
Nurozi osimdiannee zaten nisan mayısa kadar giyebilirse yeter ☺️ çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım 🩵
Nurozi Busranur_mnts instagramdan aldım o yüzden değişimle uğraşmamak için fikir alayım dedim de öyle yapıcaz artık☺️
Busranur_mnts Nurozi Hıı anladım canım ama yine de uyar bedeni bende 3 aya kadar olduğu için en az 60cm ölçüsünde falan oluyor bebekler 50 cm oluyor zaten doğduklarında illaki giyer rahatça şubat mart soğuk olur zaten Nisan ılık oluyo
Nurozi Nurozi geldi tulumlar fotodakinden biraz daha soluk mavi. İç tulum ince. Öyle aman aman bişey değil ama 600 liraya normal diyebilirim. İyiki 0-3 ay almışım bu bile baya büyük duruyor