yaseminkarakus0728 PprensesEylul klomen kullandım ve 23 Aralık’ta catlatma iğnesi vuruldum. 7 ocakta kan vericem beklemedeyim ama sabırsızlanıyorum
Byn1998 PprensesEylul bebetime miratech labaquick duratest defalarca yaptım bunları diğer aylar çıkmamıştı bu ay mucize oldu sanki maşallah
PprensesEylul Byn1998 laboquik kaset test var evde ama daha erken çıkmaz diye yapmadım reglime 4-5 gün var daha
Byn1998 PprensesEylul en iyi en hassas olanı labaquick bir gün önce negatif olan testim 9 dpo da böyle çıktı. 
Bglmmrn PprensesEylul benımde 6 ocak adetım 1 senedir hamile kalamıyorum 1 tane oğlum var 3 yaşında bu ay ikinci çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım artık
Bglmmrn gmz585 benim ilki normal yollarla oldu sezeryan doğum yaptım ve benim 2 inci ayında hemen olmuştu
PprensesEylul gmz585 benimde ilk kızım 8 yıl önce tek seferde oldu sonrasında geçen yıl 2 gebeliğim oldu onlarda tek seferde olmuştu 6-7 ay ara verdim ama şuan 3 ay oldu deniyorum hala mutlu haber alamadım 🙁
Bglmmrn PprensesEylul yok canım yapmadım hala adet olmadım arada kasıklarım ağrıyo olacam sanıyorum ama olmuyorum yarın sabah yapacam
PprensesEylul Bglmmrn bende bugün günü gününe regl oldum canım bu ayda olmadı ve sanırım ben pes ediyorum birkaç ay istemiyorum artık 🙁 beklemek beni çok üzüyor
PprensesEylul gmz585 benim bu ayda olmadı :( birkaç ay ara vericem artık Rabbim ne zaman nasip ederse 🤲