Minikkkk_0 Evet kızlar pazartesi sabah suniyle doğumum başlayacak kan sulandırıcı kullanıyorum ama bugün doktora sormaya unuttum aranızda varmı beni bilgilendirecek sizler ne yaptınız kullandınız mı bıraktınız mı
sidibal Minikkkk_0 henüz doğum yapmadım ben de kullanıyorum 24 saat önce bırakacağız dedi ama bir daha sormadım doktora. Siz mesaj atın bence
Ynckpgn Minikkkk_0 kaç haftalıksın neden suni veriyorlar bende kullanıyorum doktorum 24 saat dedi ama sancın olursa kullanmış olsanda iğneyi bişey olmaz dedi
Tubi1 Minikkkk_0 Neden suni sancı 40 haftayı tamamladı ve gelmedi mi bebeğiniz? Planlı doğumlarda 24 saat önce kesiliyor bu arada
Minikkkk_0 Tubi1 karın çevresi geri minyon bir bebek doktor direk bugün yatış yapalım başlayalım dedi de bende pazartesi olsun dedim 38+2 olucam o gün
Eymenveben Minikkkk_0 benim de 38de sezaryen olacak. Bebeğiniz kaç kg neden yatış verildi bir sorun mu varmış? sağlıkla gelsin benim de son 7 gün kaldı doğuma
Yuksel2487 Alya05 herhangi bir sorun yaşamadıniz dimi.ben ilk gebeligimde doğumdan 1 gün önceye kadar kullanmıştım şimdi yine hamileyim 1 hafta once bırak dedi MTHFR homozigot pıhtılaşmam var
krizantemmm Minikkkk_0 doğuma 1 gün vardı vuruldum ertesi gün iğne saatim gelmeden doğum başladı doktora söyledim 24 saat oldu dedim sorun olmaz dedi.
Zeliha_plt38 Minikkkk_0 canim doğum yaptın mı acaba nasıl ilerledi açılman falan benimde suyum sınırda azalması durumunda suni ile doğumu baslatabiliriz dedi yakin takibe aldı direk sezeryan mı tercih etmeliyim hiç doğum belirtisi olmadan suni işe yarar mı 🤦♀️
Minikkkk_0 Zeliha_plt38 beni gece acil sezeryana aldılar ya dedim ya minyon bebekti benim ki ondan bazı problemler yaşadık ateşim yükseldi bebekle beraber taşikardi geçirdik benim sancım her geldiğinde bebeğin kalp atışı çok düştü 10.00 doğumhaneye girdim 01.50 de ameliyathanede sezeryanla aldım kucağıma
Minikkkk_0 Tubi1 oldu çok şükür sezeryana döndü Çoook hafif ağrım var sadece ayağa kalktığımda biraz açıyor baskı yapıyor ama zor değil yani