Deletedmom231 Kızlar ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk zamanlar çok alkol aldım ve adet sancım oluyordu sürekli ilaç içtim. Cuma detaylı ultrasona giricem birşeyi olur mu acaba 🙄 şimdiye kadar sorunsuz geçirdim gebeliği çok şükür ama kendini belli etmeyen başka bir sorun çıkmaz dimi? Böyle olan varmı? Bu aralar evhamlıyım zaten bazı arkadaşlar bilir cuma günü yaklaştıkça iyice evham yapıyorum😥
Asliyildirim Deletedmom231 gebeliğini ne zaman farkettin? Bi de ağrı kesici ne içtin? Doktoruna sor istersen. Ben de grbe olduğumu bilmiyodum ilaç da içtim alkol de kullandım doktoruma da söyledim ben bülmiyodum gebeliğimi böyle böyle diye. bişey olmaz o kadardan dedi. Hatta şarap içebilirsin şimdi de istersen çok abartmadan dedi. Sorun yok yani, bence sen de doktoruna söyle o seni yönlendirir zaten
Yalinn8 Deletedmom231 ben 5 haftalikken ogrendim oncesinde tatildeydim gayet aldim, hic bise olmuyor o kadar erkenken, bunu yasayan cok arakadasim var,hiic takilma, bundan sonrasi onemlii😉
Derin84 Deletedmom231 endişelenme bence alkol yada ilaç etkileseydi bebeğini şimdiye kadar vücudun kabul etmeZdi zaten bende ilk zamanlar bilmiyordum alkol aldım. antidepresan yada antibiyotik gibi ağır ilaçlar kullanmadığın sürece sorun olmuycağını düşünüyorum. Bol şans ilk ultrason en güzeli 😊
Demetsltv Deletedmom231 Sigara kullanıyorum bende normale gore 1 hafta ondeyiz hatta. Gebe kaldigimi bilmeden once endoskopi yapıldı antibiyotik agri kesici mide ilaci bagirsak spazm ilaci falan kullandim bi zarar ziyan olmadi şükür. Bisey olmaz insallah
Deletedmom231 Asliyildirim Doktoruma söyledim ultrasonda herşey normal suyu kesesi kendisi vs.. Birşey olmaz dedi. Ama cuma günü detaylı ultrasona gireceğim birşey çıkarmı diye korkuyorum 🙁 gebeliğimi 7 haftalıkken öğrendim ve ben doktora gitmeden bir gece öncesine kadar her gün ağrı kesici arveles ve her çeşit alkol tükettim 🙁
Deletedmom231 Derin84 Doktorum birşey olmaz dediğinde bende evet olsaydı belli ederdi falan diye rahatlattım kendimi ama şimdi ultrasonda görünmeyip belli etmeyip detaylıda çıkarmı diye endişelendim🙄 içime su serptiniz valla çok sağolun 🙏 umarım sorunsuz atlatırım🙏🙏
Deletedmom231 Demetsltv İnşallah sağlıkla vaktinde alırız kucağımıza🙏 Çok zoor çok bir haftadır panik içindeyim cuma günü yaklaştıkça iyice hop hop ediyor yüreğim
Demetsltv Deletedmom231 Canim hatta engel durumu varmi diye bu haftalarda kan alınıp test ediliyor. Onu yaptirabilirsin. Sağlıkla kucagimiza almak nasip olur insallah🤰👶
Tugba2626 Deletedmom231 bence bişey olmaz . Tlc kanalında hamile olduğumu bilmiyordum diye program var . Doğurana kadar hamile olduğunu anlamayan 9 ay boyunca alkol alanlar falan var . Yengem hamile olduğunu bilmesine rağmen 9 ay içti . Gerçekten alkol çok kötü hamilelikte . Bebek varya resmen 1 yaşına kadar sarhoş gibiydi baygın bakıyordu. Sen erken bırakmışsın farkedince
Deletedmom231 Tugba2626 9 ay boyunca nasıl hamile olduğunu anlamıyorlar 🙄 alkol keyif işi canım bağımlısı değilim Allaha şükür ama ben hamileliğimi çok farklı şekilde öğrendim yani beklemiyordum adetimin gecikmesini başka sebeplere bağlamıştım. Sürekli alkolde içmem o zamanlar içmiştik işte eşimle hamile olduğumu öğrendim perişan oldum 7 haftalık birşey oldu mu diye yengen nasıl içti 9 ay boyunca🙁
Tugba2626 Deletedmom231 vallahi YouTube a yaz programın adını izle şok olursun . Hiç bir belirtileri YOk ne karın büyümesi ne adet kesilmesi ne bulantı . 9 ay sonra şiddetli bel karın ağrısıyla doktora gidiyorlar o zaman öğreniyorlar . Yengem hiç acımadı çatır çatır içti kimseyi dinlemedi. Bende hamile olduğumu 1.5 ay sonra öğrendim bende hatırladığım kadarıyla alkol almıştım sanırım . Çok tedirgin olma
CnsyeniHamile Deletedmom231 tlc yi izle canım bende öyle diyordum 😂 bide benim bi kere oldu ama yıl başında haberi yoktu 2 duble falan içtim bendede migren var ama korunmayı bıraktık bırakalı çok azaltmıştım ilacını av migren yada apranax plus kullanıyordum normalde bayağı ağır ilaçlar ama doktorumda daha yolun başında iken birleşim süreci diye bişi olmaz dedi
Deletedmom231 Tugba2626 Ay ben hiç zararı olmayacağını da bilsem içemem öğrendikten sonra yüreğim el vermez benim kuzenim de 8 aylık hamileyken kırmızı şarap içmiş doktorlardan 1 kadehten birşey olmaz diyormuş 🤷♀️ Ama içemem asla hala pişmanlığını yaşıyorum. İnşallah sorunsuz atlatırım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🙏🙏
Daisyy Deletedmom231 ben de arkadaşın bahsettiği programdan bahsedecektim sana. Onlar aylarca hamile olduklarını bilmiyorlar ve alkol tuketiyorlar ilaç kullanıyorlar hiçbir sorunla karsilasmiyorlar. Ha tabi bu alkol ve ilaç bebeğe zararlı değil demek değil tabi ki, sadece içini rahat tut diye söylüyorum 😊
Deletedmom231 Daisyy Ben şok şuanda 😟 9 ay boyunca nasıl anlaşılmıyor be hamile oluşu izliycem direk internetten🤔 çok sağol canım içime su serptiniz valla cuma günü geldikçe diken üstüne oturuyor gibiyim
Deletedmom231 Daisyy Bende migren ve boyun fıtığı var sanki felç oluyormuşum gibi hissediyorum ağrılarına ama yinede direnip parol bile içmedim doktorum izin verdiği halde düşün yani nasıl panik bi insanım🙄😊 off bu annelik çok güzelde bi yandan da kötü bee endişe korku telaş annemi anlamaya başladım sanırım 😩
Daisyy Deletedmom231 öyle valla annelik=evham demekmiş 😊😊 sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin allah 😊