flz8 Merhaba esenyurt bölgesinde bildiğiniz memnun kaldığınız özel kadın doğum doktoru varmı. Özellikle bayan olması tercihim.
siisu flz8 esencan hastanesinde Süreyya hanımda doğum yapmıştım 7 yıl olcak hala orda mı bilmiyorum ama Süreyya hanımın gerçekten çok tatlı bir doktordu basından sonuna kadar hep ona gittim oğlumda hastane için aynı memnuniyeti söyleyemem ama
irmkc flz8 Avcılar anadolu hastanesinde mehtap hanım var tatlı bi kadın ilgili ilk doğumum onda oldu bir de etik life da cihan bey var o da samimi iyi bir doktor
zelfi Bende acil doktor arıyorum doktorum kurumdan ayrıldı ve 32 haftalığım Esenyırt Beylikdüzü düzgün bir doktor lütfen
zelfi siisu Süreyya hanıma da gittim çok suratsız zorla konuşan bir doktor bebek hakkında bilgi vermiyor boyunu soruyorum bacak boyunu söyleyip 7 ile çarp diyince bende bitti 2 kez gittim ve pişmanım çokta zamanım kalmadı ;(
zelfi flz8 evet esencanda takipli olduğum doktorum kendi kliniğini açtı onda devam ediyorum 2 gün sonra sezeryan olacağım. Doktorum bedia Zeynep yıldırım
anneeci Merhabalar arkadaşlar Esenyurt esencan hastanesinde MELİH BESTEL bey var doktor bey o kadar naif o kadar iyi anlayışlı bilgili ki cani gönülden tavsiyemdir :)
gulcinpolat merhaba beylikdüzü skyportta mehmet aliciğe gidiyorum. ilk kızımdada ona takipliydim. inanılmaz bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum 3-4 arkadaşım da kendisine gitti hepside memnun kaldı. şuan muayne ücreti 4 bin tl .