flz8 Merhaba benn bugün kendi kadın doğum doktoruma muayene oldum Beni detaylı ultrason için perinatoloji bölümüne yönlendirdi, ama arkadaşımın kendi kadın doğum doktoru da detaylı çekim yapıyor. Kadın doğuma yaptırsam sorun olurmu sizce.??
ABusraaaa flz8 devletteki kadın dogumcular detaylı yapmıyor arkadaşınız özele gidiyor galiba ozeldekiler yapıyor yaptırabilirsiniz snra sonuclari gsterrsiniz kendi kdin dgumcunuza
defnoloj flz8 alanında uzman doktora yaptırma imkanı varken neden kadın doğum doktorunu tercih etme gereğinde bulundun. Özelde yaparlar radyologta yapıyor normal kadın doğum doktoru da yapıyor. Ama perinatoloji imkanı varsa tabiki perinatoloji, onlar çok daha iyi biliyorlar
flz8 ABusraaaa özeldeki kadın doğum doktoru yapıyor. Karar veremedim açıkçası kendi kadın doğum doktormda perinatoloji bölümüne git dedi
Glhayat_54 Devletteki Kadın doğumcu bakmıyor perinatoloji bölümüne yönlendiriyor ve orası sana randevu veriyor ona göre gidiyorsun.. Ama beklemek istemiyorsan, ücretide sorun değil diyorsan özeldeki kadın doğumcuyada yaptırabilirsin..
flz8 Glhayat_54 özelde kadın doğum doktoruna yaptıracaktm benim kendi doktorum perinatolog a yaptır dedi. İkisinin cihazı farklımı anlamadm
Tazebiranne1 Havin49_ bu bence ilden ile değişiyor ben devlet hastanesine gidiyorum 21. Haftamda detaylı ultrason a bakıldı devlet hastanesin de
ABusraaaa flz8 yani devlete gittiğin için özele imkanın varmı yokmu bilemez ki devletin ultrasyon kaliteside malum belli olduğu için devlettekiler detaylı yapmıyor sadece 2′li 3lu tarama testini yaparlar o yüzden yeşil alan açtırıp perinatoloji bölümüne yonlendirirler (yeşil alan açılmadan perinatolojiden randevu alamazsin) ama sen ben bunlarla uğraşamam özelde direk yaptiririm dersen yaptırabilirsinde ☺️
Havin49_ Tazebiranne1 Cnm detaylı ultrason yapıyorlar ama perinat doktoru yapıyor normal kadın doğum yapmıyor
Tazebiranne1 Perinatollji bölümü ayrı ben Giresunda tedavi görüyorum normal muayenede doktorum kendisi dedi detaylı ultrason yapılacak 18 ve 24 haftalar arası randevu al dedi aldım ve bütün hamileler o haftalar aralığında randevu alıp detaylı ultrasında giriyorlar devlet hastanesin de burası Büyükşehir değil belki ondan olabilir perinatoloji bölümüne de bi sıkıntı olabilecek durumda şüpheli durumda bakıyorlar ben perinatoloji de acilden yatışım yapılmıştı önlem amaçlı orayada sevk ettiler bence tamamen hastane ile alakalı büyük şehirlerde bakılmıyor galiba