Yaşadığımız şehir küçük bir yer özel klinikte doktora takipliyim ondan yana rahattım ama kendisi ameliyat yapmıyor , evime yakın bir devlet hastanesi ve 30 dk mesafe de özel hastane var . Özel hastane devletten farksız gerçekten hijyen vs çok kötü gidip baktık yani para vermeye değmez , doktorum da bana oraya gitme kötünün iyisi devlete git dedi , önerdiği doktora gittim 2 kere ama doktor ameliyata ben girmeyeceğim dedi o zaman anlamadım ne olduğunu tabi, yeni geldik buraya hiç bilgim yok bugün kuaföre gittim kadınlara sordum hastane icn meğer doktorun mahkemesi varmış yasakmış ameliyata girmesi , ve bir hastaya fazla narkoz verdikleri icm vefat etmiş :/ odalarda çift kişilik zaten hastane kötü , Diyarbakrda memorial var gittik süper ama çok borcumuz var bizi çok zorlayacak eşime de bir şey diyemiyorum çünkü şubat ayında doğum olacak ve ekstra şubat ayında 150 bin tl birisine ödememiz var özele gitsem çok zorlayacak bizi :/ siz olsaydınız ne yapardınız aşırı stresliyim korkuyorum o hastaneden