birmayismasali Kızlar hastane çantamı hazırlayacağım bebek kıyafeti olarak alt üst mu tulum mu koyulmali bir de zıbın olarak sıfır kol mu koyulmalı tavsiyelerinizi bekliyorum 💙
Busranur_mnts birmayismasali uzun kol zıbın ve beyaz alt üst takım koydum ben şapka battaniye de koydum
mavikalpvemavikalp birmayismasali kolsuz zıbın alt üst takım şapka 1 bez bir müslin birde kalın battaniye koydum amelşyathane soğuk olur
queenofrose birmayismasali en ideali bnce; alt üst takım ve yarım kollu zıbın. Ekstra çorap, şapka, battaniye. Ben böyle uygun gördüm 😄
nergiss123 Hastane çikisi, 1 tane zıbın,m 2 tane bez, 1 tane de çok kalın olmayacak battaniye. Müslin de olabilir.🌸🥰
birmayismasali nergiss123 hastane çıkışı dediginiz tam nedir ben set aldım ama içerisinde çok fazla parça var tulum ayrı alt üst ayrı hangisini koyacagim acaba
nergiss123 birmayismasali Bir uzun kollu bir kısa kollu yeterli. Zaten hastane de ev de sıcak oluyor. Çocuğu çok bunaltmaya gerek yok. Üstüne de zaten battaniye sarılacağı için yeterli olur. Ben öyle yapmıştım. Aldığıniz hastane çıkışı nasıl bilemiyorum. Foto atarsanız bakabiliriz🥰🌸
Busranur_mnts birmayismasali şubatta doğum olacak ilk doğduklsrında da Vücut ısısı düşmeye meyilli oluyormuş bence çok sıcak olmaz ama zaten yedek zıbın falan da alıcaz bebek çok sıcak olursa kısa kol zıbın giydirilir ama ilk saatlerinde üşümemesi lazım