Kızlar 30+5 haftalığım. Hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum antibiyotik kullandım 2 kere sadece azalttı geçirmedi doktor bi daha verdi antibiyotik yine ve ileri derecede enfeksiyon vardı sarı akıntım vardı artık enfeksiyon karrın ağrısı yapmaya başlamıştı bebeğim için korktum ve saraçoğlunun karnabahar kürünü yapmaya kara verdim. Sabah ve akşam toplam kere karnabaharı kaynatıp suyunu içiyosunuz arkadaşlar yaptığım gün karın ağrım geçti bidaha olmadı elhamdülillah ve yine yaptığım gün sarı akım bitti denecek kadar azaldı. Ben günde 3-4 iç çamaşırı değiştiriyordum o sarı akıntı için şimdi çok şükür 1 belki 2 kere değiştiriyorum çok şükür bugün 3.gün karnabaharı içtiğim idrar rengim ve kokusu bile normale döndü. Kızlar ben günde 3 litre su içmeme rağmen idrarım koyu ve kanlı gibiydi oda geçti. Size şiddetle karnabahar kürünü tavsiye ediyorum bebeklerimiz antiniyotikten etkilenmesin onlar fayda etseydi bi daha tekrarlamazdı he geçirende vardır ama benim gibi kronikleşenler bunu yapsın tabi araştırın bebek için sıkıntı varmı diye ben güvendim kullanıyorum yalnız kürün süresi var ona uyun ki geçsin youtubede videosu var