hibo Kızlar biliyorum garip olacak sorum ama benim plasentam aşağıda bu sorunu kime anlatırsam bebeğin kız diyorlar kız çocukta plasenta aşağıdaymış bebeği erkek olup plasentası rahim ağzına yerleşen var mı gebeliğininde
hibo gyuiioo ortalama bi yirmi kişi içinde ilk defa biri erkek dedi Rabbim evladını size bağışlasın sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
gyuiioo hibo hibo amin canım cumlemiz sağlıkla alalım inşallah kizlarimda hiç böyle bir durumla karsilaşmadim hamileliklerimde bence cinsiyetle alakası yok kaç haftaliksin canim
hibo gyuiioo doktor 13 te bana yüzde 50 60 ihtimalle kız dedi net bir şey söylemedi haftaya bir daha gidecem net bir şey söyler herhalde . Ben kız için alışveriş yapmak istedim ama çok kişi gördüm cinsiyeti sonradan farklı olam en iyisin bekleyeyim dedim
hibo gyuiioo uzaktan da olsa o enerjiyi aldım senden bana bir hayır duası eder misin canım çok stresliyim
gyuiioo hibo ederim tabi canım Rabbim dertlerine derman versin en kısa sürede evine huzur bolluk bereket versin herşey gönlünce olsun kolaylıkla güzellikle Rabbim gönlündeki dualarını kabul etsin inşaAllah aminnn ecmain 🤲🌸
hibo gyuiioo Allah razı olsun senden Rabbim seninde ne isteğin ne muradın varsa versin inşallah 🙏🏻 🌹Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah 🌹🌸🩷
hibo beriii47_ kanamam yedinci haftada oldu bir daha olmadı kullandım ama doktor şimdilik ara verdi ihtiyaç olursa kullanacaz dedi . 16 haftalık oldum sen kaç haftalıksın canım