emir1885
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk gebelikte plesanta ustteydi yine kanamam vardı 21. Hafta sonunda suyum geldi kayıp yaşadım, bu gebeliğimde kanamam 9 ve 12. Haftalarda başladı kanama alanı kese dışındaydı progestan kullandım sonra kanama alanım yok olunca bıraktık, bugüne kadar olmamıştı bir kaç gündür yoruldum dediğiniz gibi tetikliyor bencede, birde bende kronik kabızlık var ne yapsam düzelmiyor gebelikte dahada arttı devamlı beslenmeme dikkat ediyorum ilk kanamamda ıkınınca gelmişti, bunda da aynı durum oldu ama bundan daha çok ıkındığım zamanlarda kanamam gelmemişti muhtemelen yorulmam ve kabızlıkla zorlayınca kanamayı tetikledim, doktor eşinin yerinden kaynaklı rahim büyüdükçe plesantanın kenarı gerilir ve kanama olabilir bu süreçte yormayacaksın kendini cinsel ilişki vs yasak dedi , ben zaten gebeliğin başından beri korunuyorum orgazm olmak bile rahim kasılmasına sebep olabiliyormuş . Plesantamın aşağıda olduğunuda bu doktor ile öğrendim , inşallah sağlıklı vaktinde doğumlarımız olur içime su serptiniz 🙏🏻