hatmank asya8melek kesinlikle , ama bence kordon du yani ben açıkçası pipi gibi görmedim doktorda şüphede kaldı 10 gün sonra tekrar gel dedi
hatmank Gamzeee__ ben bu hafta 1 kez hissettim hissedemiyorum sanki , ilk gebelik gibi heycanla bekliyorum 😆
Gamzeee__ hatmank benim ikinci ilkde 21 Haftada hissettim ilkler bi tik geç oluyormuş sağlıkla al kucağına
hatmank Meryem345 Evet , tabiki önceliğimiz sağlıklı olması ama her annenin gönlünde bir cinsiyet yatıyor bence 🥰 Rabbim herkesin gönlüne göre versin . Benim 1 kızım var 1 tane daha kız istiyorum Rabbim gönlümü biliyor ya
Meryem345 hatmank bende bu defa kız hissediyorum 2 oğlum var bilmiyorum doktor erkek dedi çıkıntıyı bile gösterdi ama hala içimde bisey kız olacak gibi hissettiriyor ☺️
seher_3590 Goldgirl sizin yine iyimis durumunuz ben 26 haftalik oldum hala net birsey yok en son tahminim kızdan yana ama yinede emin değilim dedi şaka gibi 😃dogumu bekliyorum artık
Goldgirl seher_3590 gerçekten ben bide stres yapıyorum çok iştahım kesildi resmen bu durum yüzünden ya
hatmank Gamzeee__ benimde 2.gebeliğim Amin inşallah 🤲🏻 Cümlemiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah
aleey1 17 haftadayım bir doktor kız biri erkek dedi tekrar gittim göstermiyor dedi kaldık öyle detaylı ultrason da öğrenicez sanırım
seher_3590 Goldgirl ilk zamanlR bende çok kötü olmuştum çok sinirleniyordum bir tane kızım var 12.haftada net bir şekilde öğrenmiştik ama bu da tam tersi bizi mahvetti