HappyKiwi Bilkent sehir hastanesinde testleri kontrolleri yaptirdim. Doguma yakin basak guler.le ozel muayenehaneesinde devam ettim, guven hastanesinde dogum yaptim.
elaefem Jrnfudjrjr eşinizi aldılar yani refekatçi olarak.odalar genelde tek kişilik mi etlik şehir hastanesinde.sezeryan olanı istemezse de mi ssvd yaptırıyorlar.benim tansiyon dan dolayı sezeryan olmuştu
Jrnfudjrjr elaefem evet el refakatçi olabiliyor çoğunluk tek kişilik odalar çünkü tek kişilik odalara eşleri alıyorlar ben gece 2 de sezeryan oldum çift kişilik odaya verdiler bizi eşimden başka kimse yoktu refakatçi olmasına izin verdiler çünkü yan yatak boştu ama dolu olsaydı izin vermezlerdi
sari_papatyam eylusssss meltem Aksu sönmezer kliniğine gidiyorum mayısta falan 90 bindi doğum paketi bşr de anlaşmalı hastaneye ödeme yapacağız doğumda o belli değil daha
goknurg memorial’de kudret hocaya gidiyorum. 39. haftamdayım, dünyanın en iyi doktoru bence. çok da hazırlıklı olmadığım bu süreç sayesinde çok iyi geçti. doğum ücreti 100-130 bin arası.
muutluanne Jrnfudjrjr merhabalar normal mi doğdu sezeryan mı doktorunuz kimdi sürec nasıl ilerledi 30 haftalıgız etlikte takipliyim o yüzden merak ettim biraz bahsederseniz çok sevinirim
Jrnfudjrjr muutluanne benim haftam doldu 40.haftada yatış verildi tahlil muayene sonrası alttan fitille suni sancı verildi öğlen 1′de verildi gece 1′e kadar doktor geldi muayene etti 5 cm açıklık var ama bebeğin başı kanala inmemiş acil sezeryan olmalısın biraz daha beklersek bebek boğulabilir dedi aniden sezeryana alındım belden uyuşmadığım için genel anestezi oldum doktorum kim derseniz devlet hastanelerinde o an kim varsa odur doktorun ama ben hepsinden çok memnunum hem ebe hem hemşire hem doktor hepsi hepsi çok iyiydi doğumdan sonra lohusa servisine çıktık direk ordaki herkes de çok iyiydi güler yüzlü anlayışlılardı hamileliğin ilk gününden doğum anına kadar o hastaneye gittim ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim