Lamelif 2. Hamileliğim ilk bebeğim 9 aylık henüz onda 25 kilo aldım ama doğumdan sonra gitti sadece 5 kilosun kalmıştı. Şimdi 16 haftalık hamileyim daha hiç kilo almamışım. Ben aldım zannediyordum. Sizde durumlar nasıl??
Esmaky Lamelif ben 45le kaldim hamile ilk hamilelgm suan 62,3 ptesi dogumum var daha almam herlde 😁😁 ama hic kilo alms gbi deglm arkdadn baklnca hc hamile deglm sdce gobek var 😁😁😁
hunilimom Lamelif 86 ile hamile kaldım 2 hafta önce kontrolde 93 çıkmıştım ayakkabilar da dahil yani 100 kilo üstü olmaktan korkuyorum valla
Cnsmrc Lamelif bravo tebrikler çok alkııış 👏🏻👏🏻👏🏻Böyle devam çok başarılı süpeeeer şahane bi kadınsın. Daha nasıl övebiliriz bilemedim başka duymak istediğiniz bi söz var mı ?
ikinciprensimgeliyor Canim zaten kilolar 20 den sonra aliniyor.insallah fazla almazsin tabiki ama illaki alınıyo.yediklerine ictiklerine dikkat edersen belki almazsin.ben 25 haftalik hamileyim.5 kilo almisim.okadar dikkat etmeme ragmen.
zeynosnazli bende 20 haftaligm aksine 2 kilo vermsm ve hic bulntm felan yok aslinda kendimd çok zayf biri deilim 😂
haticenur1 30 haftadatim 8 kilo aldım sanırım biraz fazla almışım bn🤔umarım doğuma kadar abartmam daha fazla😁😁
Halima Lamelif Ben 22haftalik hamileyim 6kilo aldim.Ama ilk hamileligimde 30kiloya yakin almisdim herhalde😁😁