su656 HaticeArCi amin gerçekten kısa süren bir doğum yaptım. Allahım herkese benimkinden bile daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Açılma için ahududu yağrağı çayı içiyordum bir de bol bol hurma ne kadar etkileri oldu bilmiyorum ama isterseniz sizde deneyin
HaticeArCi su656 hurma yeni bitti tekrar da almak nasip olmadı. Ahududu çayını da sabah akşam içiyorum 1 bardak. Egzersizlere de devam. Bakalm var bir vakti. Rabb’im kolaylaştırsin.
su656 Cicek_ inşallah canım. Açılmanın artması için bir şeyler dene, sıcak duş, hurma, ahududu yaprağı çayı benim duyduklarım bunlar var. İnşallah açılmanda hızlı ilerler 41. Hafta olmadan kendisi gelir
Cicek_ su656 evet yarın ahududu çayı alacağım. Hurma yiyorum merdiven inip çıkmaya başladım bugün, Bi kaç hareket daha yapıyorum. İnşallah işe yarar. Teşekkür ederim 🥰
su656 Mervezzz günde 1 bardak içtim. Ne kadar etkili bilmiyorum ama duyunca dememek istemiştim. Bir de bu site de bir başlık altında bir tane yağdan bahsetmişler gördünüz mü bilmiyorum. Hatta görünce doğumdan sonra öğrenmiş olmasan kesin bunu da denerdim dedim anneme.
su656 Cicek_ bir de yağ varmış, isterseniz onu da bi araştırın. Ne kadar etkili bilemem ama doktor önerisiymiş
su656 Mervezzz yok hint yağını ben daha önce duydum ama cesaret edemedim. Bağırsakları harekete geçiriyormuş. Bu yağ primroz du galiba öyle bir şeymiş. Sitede bi aratın isterseniz. Bir kaç kişi doktorunun önerdiğini yazmış
su656 HaticeArCi amin en doğru zamanda gelecek inanın. Hurmayı ben çok yedim hala da yiyiyorum. Sizde yiyin, süt içinde çok faydası oluyor. Bir de açılma için Meryem Ana otu var biliyorsunuzdur. Onu doğru şekilde kullanmak çok önemliymiş. Benim doğumdan sonra kanamam durmayınca hemen Meryem Ana otu mu ıslattın diye sordular
HaticeArCi su656 hurma hemen alacağım bende çok çok yedim ya. Severim de. Meryem ana otunu da halamlar benim acilma anında suya koyacaklar da çıkarma işini zamaninda hallederler inşallah.
su656 Cicek_ primroz yağı yazınca çıkıyor bir okuyun doktor tavsiyesi bi olunca güvenilir geldi. Yumuşamayı sağlıyormuş açılma oluyormuş.
Cicek_ su656 evet dediğiniz gibiymiş ama gene de doktora danışmak lazım sanırım. Pazartesi tekrar gideceğim unutmazsam sorarım 😊
Cicek_ DiplomaliEvHanimi benimde devlette olucak, düzensiz sancılarım çıkıyor benim. Normal kontrollerde açılmaya bakmadılar bende acile gittim. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole sancım çok olur inşallah da başlar doğum. Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin herkese 🤲🏻
su656 HaticeArCi doğum olur olmaz çıkarıp bir havlunun içine koymak hemen kurumasını sağlamak lazımmış canım. Eğer evde petek varsa havlunun içinde peteğin üzerine falan koysunlar
HaticeArCi Cicek_ pazartesi benimde kontrolüm var. İnşallah açılma ilerlemiştir ikimizede şurada guzel bir doğum hikayesi yazmak nasip olur bacım.
su656 Cicek_ yarar mutlaka, eğer doğuran ayacak olsam ben doğuramazdım inan. İlk doğumumda 40+0 da 0 sancı ve 0 açılmayla yatışım yapıldı o zaman bile doğurdum😃